Σοκαριστικό είναι το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει τη στιγμή που μια 58χρονη στις ΗΠΑ, πνίγεται σε πισίνα, ενώ οι υπόλοιποι λουόμενοι την αφήνουν αβοήθητη.

Το περιστατικό έγινε τον περασμένο Φεβρουάριο, όμως το βίντεο βγήκε τώρα στη δημοσιότητα.

Η Λετίσια Γκονζάλες Τρίπλετ βρισκόταν στα ρηχά πισίνας σε αθλητικό κέντρο στο Λας Βέγκας, όταν ξαφνικά άρχισε να δυσκολεύεται να μείνει στην επιφάνεια.

Όπως αναφέρεται στη δικογραφία, η 58χρονη προσπαθούσε επί 25 λεπτά να σωθεί χωρίς κανείς από τους λουόμενους που βρίσκονταν στον χώρο να κάνουν το παραμικρό για να τη βοηθήσει.

Στο βίντεο φαίνεται η γυναίκα να προσπαθεί να κρατηθεί από τη σκάλα της πισίνας, χωρίς αποτέλεσμα. Το πιο τραγικό από όλα είναι το γεγονός ότι ενώ είχε αφήσει την τελευταία της πνοή και επέπλεε νεκρή, λουόμενοι περνούσαν από δίπλα της χωρίς να της δίνουν καμία σημασία.

Δικηγόρος του αθλητικού κέντρου δήλωσε ότι η Τρίπλετ, η οποία ήταν βετεράνος της αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας, περπατούσε με πατερίτσες πριν να μπει στην πισίνα.

Πρόσθεσε ακόμα ότι ο θάνατος της 58χρονης προήλθε από καρδιακή ανακοπή και ότι κάτι παρόμοιο δεν είχε σημειωθεί ποτέ στο αθλητικό κέντρο.

Δεν έχει διευκρινιστεί αν η γυναίκα κάλεσε σε βοήθεια.

Διαβάστε ακόμη