Ο Μέμος Μπεγνής μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» για την αγάπη που έχει στα ταξίδια, την προσωπική του ζωή, ενώ έκανε μια αναφορά σε πρώην σχέση του, που προσπάθησε να τον απομακρύνει από το κοντινό του περιβάλλον.

Στην συνέχεια, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη μακρόχρονη σχέση του, που διήρκησε 15 χρόνια. «Η μεγαλύτερη σχέση μου ήταν 15 χρόνια. Κάνω μεγάλες σχέΌπως είπε: «Έχω υπάρξει πάρα πολύ ανασφαλής, είχα και εξωτερικές ανασφάλειες και εσωτερικές. Έχω αναρωτηθεί αρκετές φορές μήπως δεν είμαι αρκετός γι’ αυτό που κάνω. Έχει υπάρξει σχέση μου που έχει προσπαθήσει να με απομακρύνει από ανθρώπους που αγαπώ για να με έχει εγκλωβισμένο, έφυγα. Δεν μπορώ να συνυπάρξω με τέτοιο άνθρωπο».σεις, άσχετα με το αν αυτό δεν ακούγεται. Δε θέλω να γνωρίζει κάποιος τι κάνω στην προσωπική μου ζωή, παρά μόνο οι δικοί μου. Δεν μπορώ να συγκατοικήσω με κάποιον, θα τρελαθώ. Αν είσαι με τον άλλο όλη μέρα, τον βαριέσαι, τον απομυθοποιείς» δήλωσε.

Σχετικά με το αν έχει μπει στη διαδικασία να ψάξει το κινητού συντρόφου του, ο Μέμος Μπεγνής ανέφερε: «Δεν έχω παρακολουθήσει ποτέ και δεν έχω ψάξει ούτε κινητά, ούτε ντουλάπια, τίποτα. Το θεωρώ άρρωστο αυτό. Μου το έχουν κάνει, και… σουτ. Είναι τα όριά μου αυτά. Όταν ερωτευτώ πολύ μπορώ να πατήσω τόσο πολύ τον εγωισμό μου, που δεν το πιστεύω, γιατί είμαι πολύ εγωιστής».

Διαβάστε ακόμη