Η Τίνα Νόουλς και μητέρα της Μπιγιόνσε, αποκάλυψε κάποιες άγνωστες πληροφορίες για τη σούπερ σταρ κόρη της.

Αναλυτικά, σε ένα βίντεο για τη Vogue, το οποίο μοιράστηκε στο Instagram, η 70χρονη αποκάλυψε για την κόρη της: «Ήταν πολύ ντροπαλή και την εκφόβιζαν λίγο. Αλλά την ημέρα που υπερασπίστηκε κάποιον – δεν υπερασπίστηκε τον εαυτό της, υπερασπίστηκε ένα άλλο άτομο. Συγκινούμαι όταν μιλάω γι’ αυτό.Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανη γι’ αυτήν».

Η Νόουλς μίλησε επίσης για την άλλη κόρη της, τη Σολάντζ, περιγράφοντάς την ως «ακτιβίστρια».

Στη συνέχεια επαίνεσε την Κέλι Ρόουλαντ, την οποία θεωρεί εδώ και καιρό κόρη της. Η Ρόουλαντ ήταν μέρος των «Destiny’s Child» μαζί με την Μπιγιόνσε και μετακόμισε με την οικογένειά της όταν ήταν έφηβη.

«Η Κέλι ήταν πάντα αυτό το παιδί που προσπαθούσε να προστατεύει τους πάντες», είπε η Νόουλς. «Έχω μια ανάμνηση που ήταν με την καλύτερή της φίλη Μπάρμπαρα και την βλέπω να μεσολαβεί και να είναι αυτή η μικρή ειρηνοποιός».

Η μητέρα της Μπιγιόνσε μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τις δύο κόρες της και τη Ρόουλαντ στη λεζάντα της ανάρτησης.

Συγκεκριμένα , έγραψε: «Κάθε παιδί είναι διαφορετικό! Αλλά όλα είναι τόσο ξεχωριστά. Πιστεύω ότι τα παιδιά γεννιούνται με την προσωπικότητά τους. Τα τρία μου κορίτσια, όλα χειρίστηκαν τα πράγματα πολύ διαφορετικά. Μάθετε τις προσωπικότητές τους και σεβαστείτε την ατομικότητά τους. Ποτέ μην συγκρίνετε τα αρνητικά, πάντα να επαινείτε τις θετικές διαφορές και να δίνετε προσοχή στα πράγματα για τα οποία μπορείτε να περηφανευτείτε γι’ αυτά. Το αγαπάνε και αυτό ενθαρρύνει τη θετική συμπεριφορά».

Η Νόουλς διαρκώς υπερασπίζεται τα κορίτσια της. Πρόσφατα, στάθηκε στο πλευρό της Ρόουλαντ, η οποία έγινε πρωτοσέλιδο επειδή είχε μια λογομαχία με έναν υπάλληλο της ασφαλείας στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών 2024.

Η Νόουλς απέκτησε τη Μπιγιόνσε και τη Σολάντζ με τον πρώην σύζυγό της, Μάθιου Νόουλς. Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο από το 1980 έως το 2011.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tina Knowles (@mstinaknowles)

Beyonce: Tι συμβαίνει με τα τραγούδια που λείπουν από το νέο της άλμπουμ

«Σπάει ταμεία» το κάντρι άλμπουμ της Μπιγιονσέ – Πόσα αντίτυπα έχει πουλήσει

Διαβάστε ακόμη: