Η Cardi B έχει αναστατώση το τελευταίο 24ωρο  με την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσαι για να χωρίσει τον ράπερ, Offset.

Κι ενώ ο χωρισμός τους έγινε το πιο πολυσυζητημένο θέμα, η τραγουδίστρια ήρθε το απόγευμα 1η Αυγούστου μέσω Instagram, να ανακοινώσει ότι είναι έγκυος, με φωτογραφίες της και ένα μακροσκελές μήνυμα.

Το TMZ επικαλείται πηγές, σύμφωνα με τις οποίες ο χωρισμός δεν έχει να κάνει με απιστία, αλλά οι δυο τους έχουν απομακρυνθεί εδώ και πολύ καιρό. «Αν και προσπάθησαν να τα βρουν στην αρχή του έτους, δεν τα κατάφεραν καθώς η απόσταση μεταξύ τους συνέχισε να μεγαλώνει» γράφει το TMZ.

Τον χωρισμό της φέρεται να επιβεβαιώνει και η ίδια με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, στην οποία γράφει: «Με κάθε τέλος έρχεται μια νέα αρχή!

Στην πορεία, η Cardi B έγραψε, απευθυνόμενη στο αγέννητο ακόμη μωρό της: «Είμαι τόσο ευγνώμων που μοιράστηκα αυτή την περίοδο μαζί σου, μου έφερες περισσότερη αγάπη, περισσότερη ζωή και πάνω απ’ όλα με ενδυνάμωσες! Μου υπενθύμισες ότι μπορώ να τα έχω όλα! Μου θύμισες ότι ποτέ δεν χρειάζεται να διαλέξω ανάμεσα στη ζωή, την αγάπη και το πάθος μου! Σε αγαπώ τόσο πολύ και δεν μπορώ να περιμένω να δεις τι με βοήθησες να πετύχω, τι με ώθησες να κάνω! Είναι πολύ πιο εύκολο να δέχεσαι τις ανατροπές, τις στροφές και τις δοκιμασίες της ζωής, αλλά εσύ, ο αδελφός σου και η αδελφή σου μου δείξατε γιατί αξίζει τον κόπο να τα καταφέρεις».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cardi B (@iamcardib)

Cardi B – Offset: Έκαναν unfollow ο ένας τον άλλον στο Instagram

Είναι έγκυος η Lady Gaga;

Διαβάστε ακόμη: