Νέες φωτογραφίες της Lady Gaga ήρθαν στην δημοσιότητα από πρόσφατη έξοδό της και δείχνουν την σταρ με φουσκωμένη κοιλίτσα. Ύστερα από αυτό τα διεθνή πρακτορεία άρχισαν να κάνουν λόγο για πιθανή εγκυμοσύνη.

Πιο συγκεκριμένα, η 38χρονη τραγουδίστρια βρέθηκε σε μια οικογενειακή συγκέντρωση για τον γάμο της αδελφής της, Νάταλι και μέσα από το μαύρο εφαρμοστό φόρεμα που επέλεξε να βάλει, διαγράφεται η φουσκωμένη κοιλιά της.

Τις τελευταίες εβδομάδες πριν τον γάμο της αδερφής της, η τραγουδίστρια κρατούσε χαμηλό προφίλ και δεν είχε κάνει καμία δημόσια εμφάνιση με τον 46χρονο σύντροφό της, Μάικλ Πολάνσκι.

Η Gaga έκανε μόνο μία δημόσια εμφάνιση πρόσφατα, στην πρεμιέρα της συναυλίας της στο HBO με τίτλο Gaga Chromatica Ball, με μια ιδιαίτερη εμφάνιση που παρέπεμπε σε μέρη αυτοκινήτου και έκρυβαν την περιοχή της κοιλιάς της. Μέχρι ώρας, η Gaga δεν έχει κάνει καμία δήλωση για το ενδεχόμενο να περιμένει παιδί.

Η διάσημη τραγουδίστρια φόρεσε ένα λευκό φόρεμα, και πάνω από αυτό, ένα πλαστικό αξεσουάρ που έμοιαζε με πόρτα αυτοκινήτου.

Δείτε τη φωτογραφία:

GettyImages-2154395351

Lady Gaga: Η ανατρεπτική εμφάνιση στην πρεμιέρα της ταινίας της στο Λος Άντζελες

Lady Gaga: Έκανε συναυλιακή ταινία για την περιοδεία της, Chromatica Ball

Διαβάστε ακόμη: