Ανθρωποκυνηγητό της Βρετανικής αστυνομίας για τον εντοπισμό του δράστη -που φέρεται να έχει μαζί του βαλλίστρα- και δολοφόνησε τρεις γυναίκες στο σπίτι τους.

Η 61χρονη και οι δύο κόρες της 25 και 28 ετών, που βρέθηκαν «δολοφονημένες» από βαλλίστρα στο σπίτι τους, ήταν η οικογένεια του σχολιαστή αγώνων του BBC, Τζον Χαντ. Η Κάρολ Χαντ και οι δύο κόρες της βρέθηκαν νεκρές στην αξίας 800.000 λιρών μονοκατοικία τους στο Μπούσι του Χερτφορντσάιρ χθες το βράδυ.

Aνθρωποκυνηγητό της αστυνομίας στη Βρετανία για τον δολοφόνο

Ένοπλοι αστυνομικοί έσπευσαν χθες το βράδυ στο σπίτι, όπου ανακάλυψαν τα θύματα με σοβαρά τραύματα, από τα οποία πέθαναν αργότερα.

Οι τρεις γυναίκες ήταν ζωντανές όταν ασθενοφόρα και αστυνομία έφτασαν στον τόπο του εγκλήματος στις 7μμ χθες το βράδυ, λέει η ανταποκρίτρια του SkyNews. Όμως όλες κατέληξαν από σοβαρά τραύματα και το ανθρωποκυνηγητό ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της νύχτας, και συνεχίζεται μέχρι τώρα.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι οι τρεις γυναίκες ήταν δεμένες πριν χτυπηθούν από την βαλίστρα και τραυματιστούν θανάσιμα.

Η αστυνομία κυνηγά τον Kyle Clifford, 26 ετών, από το Enfield, ο οποίος πιστεύεται ότι είναι ο πρώην σύντροφος μια από τις κόρες της οικογένειας. Η αστυνομία προειδοποίησε ότι μπορεί να εξακολουθεί να είναι οπλισμένος και επικίνδυνος. Το κοινό έχει κληθεί να μην τον πλησιάσει και να καλέσει την άμεση δράση.

Σοκ στην περιοχή μετά τις δολοφονίες

Η υπουργός Εσωτερικών Ιβέτ Κούπερ ενημερώνεται «πλήρως» για την υπόθεση και κάλεσε όποιον έχει πληροφορίες για την υπόθεση να επικοινωνήσει με την αστυνομία.

«Η απώλεια της ζωής τριών γυναικών στο Bushey χθες το βράδυ είναι πραγματικά σοκαριστική. Οι σκέψεις μου είναι με την οικογένεια και τους φίλους αυτών που σκοτώθηκαν και με την κοινότητα. Με ενημερώνουν πλήρως. Προτρέπω τον κόσμο να υποστηρίξει (την αστυνομία του Hertfordshire) με οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την υπόθεση αυτή», έγραψε στο Χ.

Οι μαθητές του δημοτικού σχολείου St Michael’s κρατούνται μέσα για προληπτικούς λόγους, καθώς το ανθρωποκυνηγητό για τον Kyle Clifford συνεχίζεται στην περιοχή.

Ο διευθυντής του σχολείου δήλωσε στο Sky News ότι η αστυνομία πραγματοποίησε επίσκεψη ώστε να τους καθυσηχάσει και τους είπε να «συνεχίσουν κανονικά όσο το δυνατόν περισσότερο».

Είπε ότι οι αστυνομικοί «κάνουν ό,τι μπορούν».

Απευθυνόμενος απευθείας στον ύποπτο, ο επικεφαλής επιθεωρητής είπε: «Kάιλ, αν το βλέπεις ή το ακούς αυτό, σε παρακαλώ επικοινώνησε με την αστυνομία», μετέδωσε το BBC.

Ο Riad, ο οποίος λέει ότι ζει στην περιοχή, είπε επίσης στο BBC: «Είναι ήσυχα εδώ. Όχι σήμερα προφανώς – αυτό είναι ένα μικρό σοκ». Είπε ότι οι φήμες διαδόθηκαν το βράδυ της Τρίτης ότι ένα άτομο είχε σκοτωθεί, και ήταν «ανατριχιαστικό» όταν ανακάλυψε ότι τα θύματα ήταν τρία. Προσθέτει ότι βρισκόταν στη δουλειά του όταν έφτασε η αστυνομία, αλλά η σύζυγός του του τηλεφώνησε επειδή είχε πανικοβληθεί από τον αριθμό των οχημάτων της άμεσης δράσης και το κλείσιμο των δρόμων.

Διαβάστε ακόμη