Η κατάσταση της υγείας του «θρυλικού» τεχνικού παραμένει σταθερή, ενώ αναμένεται να πραγματοποιήσει νέα σειρά εξετάσεων στο νοσοκομείο «Moraleja» όπου νοσηλεύεται, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες.

Ο 54άχρονος προπονητής οδήγησε χθες τους «μερένχες» στη νίκη επί της Μπασκόνια στο πλαίσιο του δεύτερου αγώνα για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος Ισπανίας, παρουσιάστηκε κανονικά στη συνέντευξη Τύπου και αμέσως μετά μετέβη στο σπίτι του.

Φυσικά, δε θα δώσει το «παρών» στον τρίτο αγώνα με αντίπαλο τους Βάσκους. Ήδη, χρειάσθηκε να απέχει από αρκετές αναμετρήσεις της «βασίλισσας» την εφετινή αγωνιστική περίοδο, καθώς είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό, στα μέσα Δεκεμβρίου.

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε την είδηση, μέσω επίσημης ανακοίνωσης.

Η δημοσίευση της Ρεάλ Μαδρίτης:

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ευχήθηκαν «ταχεία ανάρρωση» στον Πάμπλο Λάσο

Μερικά λεπτά μετά την ανακοίνωση του ισπανικού συλλόγου για τη νοσηλεία του εξαιτίας του εμφράγματος, το ευρωπαϊκό μπάσκετ έσπευσε να ευχηθεί ταχεία ανάρρωση.

Ανάμεσα στις ομάδες που έδωσαν κουράγιο στον Πάμπλο Λάσο, ήταν ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, μέσω αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Τις θερμότερες ευχές μας για ταχεία ανάρρωση», έγραψαν οι «ερυθρόλευκοι», με το «τριφύλλι» να αναφέρει ακολούθως: «Μείνε δυνατός, Πάμπλο Λάσο· να γίνεις γρήγορα καλά».