Σοκάρει ο θάνατος ενός 10χρονου αγοριού στην Ιντιάνα, του Ντακότα Λέβι Στίβενς, ο οποίος κακοποιήθηκε μέχρι θανάτου από τη μητέρα του.

Το αγόρι βρέθηκε νεκρό, λίγα λεπτά αφού ζήτησε από τον γείτονά του να τον υιοθετήσει, καθώς η θετή μητέρα του τον κακοποιούσε.

Στις 25 Απριλίου, σύμφωνα με την αστυνομία, ο 10χρονος, ο οποίος είχε απομακρυνθεί από τους γονείς του γιατί ήταν τοξικοεξαρτημένοι, πήγε στο σπίτι των γειτόνων για να τους ζητήσει να τον σώσουν από τους κακοποιητικούς θετούς γονείς του, λέγοντάς τους ότι δεν θα τον άφηναν να μιλήσει στον κοινωνικό λειτουργό.

Ξάπλωσε πάνω του για τουλάχιστον επτά λεπτά

Όμως, η 48χρονη θετή μητέρα τον έπιασε να συνομιλεί με τον γείτονα και τον ανάγκασε να μπει στο αμάξι, παίρνοντας τον δρόμο για το σπίτι τους, όπου και τον σκότωσε με τον θάνατο του Ντακότα να είναι μαρτύρικος.

Η γυναίκα βάρους 154 κιλών ξάπλωσε πάνω του- για τουλάχιστον επτά λεπτά- με αποτέλεσμα το παιδί να σταματήσει να αναπνέει. Δύο ημέρες αργότερα κατέληξε στο νοσοκομείο του South Bend.

Σε βάρος της 48χρονης εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, τα ζωτικά του όργανα είχαν υποστεί μεγάλη ζημιά, ενώ είχε αιμορραγία στο ήπαρ και τους πνεύμονες.

Σύμφωνα με την Εισαγγελία, η 48χρονη και ο σύζυγός της ήταν έτοιμοι να παραιτηθούν από την άδεια αναδοχής. Επίσης, και τα άλλα τρία μεγαλύτερα παιδιά τους που είχαν υιοθετηθεί, ήθελαν να φύγουν από το σπίτι και να ταξιδέψουν στο εξωτερικό.

Διαβάστε ακόμη