Η Σόφια Βεργκάρα συνηθίζει κάθε Παρασκευή να ανεβάζει φωτογραφίες της στο Instagram από την εποχή που ήταν μοντέλο και πριν γίνει διάσημη ως ηθοποιός σε όλο τον πλανήτη.

Η Κολομβιανή σταρ αυτή τη φορά μοιράστηκε ένα σέξι στιγμιότυπο από φωτογράφιση στο Μαϊάμι τη δεκαετία του 90. Η 48χρονη σήμερα Σοφία ποζάρει με «καυτό» μπικίνι και… ανάβει φωτιές στους 21,4 εκατομμύρια followers της.

Σοφια Βεργκαρα

H ηθοποιός του «Modern family» πριν λίγο καιρό ανέβασε τρεις φωτογραφίες της πάλι από τα χρόνια του μόντελινγκ στις οποίες ποζάρει με σέξι λευκό μπικίνι, φορώντας ένα διαμαντένιο κολιέ και σκουλαρίκια. Η Βεργκάρα στις συγκεκριμένες λήψεις έχει σκούρα σοκολατί μαλλιά και το στυλ της είναι λίγο διαφορετικό με σήμερα.

Στη λεζάντα της ανάρτησης της έγραψε: «#tbt Λος Άντζελες». Η συνάδελφός της Charlotte McKinney της έκανε αμέσως “like”, όπως και η συν-πρωταγωνίστρια της στη σειρά «Modern Family», Ariel Winter. Η Σόφια δούλεψε ως μοντέλο στην ιδιαίτερη πατρίδα της την Κολομβία πριν βρεθεί στο Λος Άντζελες και ασχοληθεί με την υποκριτική.

Σοφια Βεργκαρα

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.