Μετά την καταγγελία της Ζέτας Δούκας για σωματική και λεκτική βία από το Γιώργο Κιμούλη, ο ασκός του Αιόλου φαίνεται να έσκασε και με τη σειρά τους άλλοι άνθρωποι από το χώρο του θεάτρου και του θεάματος γενικά άρχισαν να μιλούν για περιστατικά βίας ή και σεξουαλικής παρενόχλησης που έχουν υποστεί στο χώρο της δουλειάς τους. Αυτήν τη φορά, το λόγο πήρε, η Σοφία Μουτίδου, η οποία μέσα από ένα βίντεό της στο κανάλι της στο YouTube καταγγέλλει την Ελένη Καστάνη.

«Κατά παντός υπευθύνου»

Με το βίντεο αυτής της εβδομάδας, -η Σοφία Μουτίδου χρησιμοποιεί το κανάλι της συχνά, ως YouTuber- , που τιτλοφορείται «Κατά παντός υπευθύνου», η Σοφία Μουτίδου μίλησε για παρόμοια περαστικά βίας στο θέατρο και αποκάλυψε την δύσκολη συνεργασία της με την Ελένη Καστάνη.

Σοφία Μουτίδου: Η Ελένη Καστάνη μας καταριόταν, έλεγε «να ψοφήσετε όλοι!»

«Χαρακτηρίστηκα πρόσφατα ως πάρα πολύ δύσκολη συνεργασία του Γιώργου του Βάλαρη» είπε αρχικά η ηθοποιός και Youtuber και συνέχισε «Δεν είχε σκάσει η φάση αυτή με τον Κιμούλη ακόμα. Δεν έκανα δημόσια δήλωση. Ο Γιώργος Βάλαρης έχει συνεργαστεί με τον Κιμούλη και λέει εμένα δύσκολη συνεργασία. Φαντάσου τι είμαι εγώ; Πώς τα κατάφερα έτσι και πέρασα τον Κιμούλη; Απλώς για εμένα μπορούν να μιλάνε δημόσια και να λένε ότι θέλουν. Δηλαδή να βγαίνουν και να λένε, «η πιο δύσκολη συνεργασία, ζητάει τέρατα». Αυτό το κάνουν πρώτον γιατί είμαι γυναίκα και δεύτερον είναι άφοβοι με εμένα, δεν έχω καμία εξουσία, ώστε να τους αποκλείσω από μια δουλειά

Πιάστηκα στα χέρια με τον Αλέξανδρο Ρήγα, αλλά ήμασταν δύο ενήλικες άνθρωποι που αποφάσισαν να πλακωθούν στο ξύλο. Έπεσε ο θίασος πάνω μας, μας χώρισαν και ο τσαμπουκάς έληξε εκεί . Ο καθένας ακολούθησε την πορεία του και ξαναπήγαμε στην πρόβα την επόμενη μέρα. Ήρθαμε στα χέρια για την πρόβα».

«Η Ελένη Καστάνη μας είχε κάνει τη ζωή μαύρη»

Στη συνέχεια η Σοφία Μουτίδου έκανε την εξής αποκάλυψη για την Ελένη Καστάνη.

«Η δεύτερη ιστορία που έχω να σας διηγηθώ με όνομα είναι αυτό που όλοι με ρωτάτε: «Ποια μπήκε στο καμαρίνι και είπε θα σε καρυδώσω;».

Ήταν η Ελένη Καστάνη, η οποία μας είχε κάνει τη ζωή μαύρη πάνω στη σκηνή. Είναι γνωστό μυστικό στο χώρο μας.

Μας καταριότανε, «τον καρκίνο να φέρετε», «να ψοφολογήσετε όλοι».

Πάρα πολύ δύσκολη συνεργασία.

Ένας συνάδερφος στο «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή» απολύθηκε καταχρηστικά με ένα μήνυμα παράνομα, αβάσιμα, παράλογα, εκδικητικά, νοσηρά. Όταν πήγα και είπα: «Είναι δυνατόν; Διώξανε το παιδί και δεν είπε κανείς τίποτα»; Κάπνιζαν οι υπόλοιποι προς πάσα κατεύθυνση».

Ολόκληρο το βίντεο εδώ:

Διαβάστε επίσης για τη νέα ανακοίνωση του Κώστα Σπυρόπουλου που απαγορεύει από τα ΜΜΕ μέχρι και να αναφέρουν το όνομά του:

https://radar.gr/article/68057/kostas-spyropoylos-apagoreyei-apo-ta-mme-na-paizoyn-to-onoma-toy