Για πρώτη φορά η Σοφία Μουτίδου αποκάλυψε ποιος είναι ο σύντροφος της!

Η Σοφία Μουτίδου έχει επιλέξει να μην μιλάει δημόσια για την προσωπική της ζωή και κανείς ως τώρα, εκτός από τον στενό της κύκλο, δεν γνώριζε ποιος είναι ο σύντροφος της ζωής της.

Η Σοφία Μουτίδου αποκαλύπτει πρώτη φορά ποιος είναι ο σύντροφος της

Παρόλα αυτά, στο τέλος παράστασής της στην Κύπρο όμως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κωνσταντίνου Αρτσίτα στην εκπομπή «Love it», η δημοφιλής ηθοποιός είπε πως βρίσκεται εκεί ο ηχολήπτης της, ο Κωνσταντίνος, με τον οποίο είναι σε σχέση τα τελευταία 12χρόνια.

Στη συνέχεια τον κάλεσε στην σκηνή και οι δυο τους αντάλλαξαν ένα ρομαντικό φιλί.

Σοφία Μουτίδου: Αυτός είναι ο επί 12 χρόνια σύντροφός της

Ο σύντροφος της ηθοποιού και Youtuber, Κωνσταντίνος, ανέβηκε στην σκηνή όταν η ίδια αναφέρθηκε σε αυτόν και αντάλλαξαν ένα φιλί!

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή, οι δυο τους μάλιστα συγκατοικούν, ενώ πριν τη σχέση τους ήταν φίλοι.

Αυτή ήταν και η πρώτη φορά που είδαμε το πρόσωπο του συντρόφου της Σοφίας Μουτίδου, παρότι εκείνη κατά καιρούς αναφέρεται στον αγαπημένο της.

Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα:

Ο «σάλος» στα social media και οι κατηγορίες για ομοφοβία

Η ηθοποιός και youtuber, πάντως, απασχόλησε ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό καθώς σε πρόσφατο βίντεό της είπε ότι οι ομοφυλόφιλοι προτιμούν τους straight άνδρες και όχι εκείνους που φαίνονται ομοφυλόφιλοι.

Τότε, πολύς κόσμος την κατηγόρησε για «ομοφοβία» και το βιντεάκι συγκέντρωσε πολλά αρνητικά σχόλια και dislikes.

Από την πλευρά της, η youtuber απάντησε στις επικρίσεις ως εξής: «Θίχτηκαν κάποιοι ομοφυλόφιλοι πάρα πολύ για το βίντεο με τη σεξουαλικότητα των ομοφυλόφιλων. Αυτοί που θίχτηκαν γελούσαν με τα άλλα βίντεο που έκανα για άλλες σεξουαλικότητες και καταστάσεις που έκανα».

Η Σοφία Μουτίδου αποκαλύπτει πρώτη φορά ποιος είναι ο σύντροφος της

Η Μουτίδου έχει «χτίσει» ένα πολύ πιστό κοινό στα social media που τη συγχαίρει συχνά τόσο για τις απόψεις της, όσο και για το χιούμορ με το οποίο τις εκφράζει.