Φαίνεται πως ο Slimane, ο τραγουδιστής που εκπροσώπησε τη Γαλλία στην φετινή Eurovision  καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση, ενθουσίασε το ελληνικό κοινό. Μόνο έτσι εξηγείται το γεγονός ότι τα εισιτήρια για τη συναυλία που θα δώσει στις 15 Φεβρουαρίου του 2025 στο θέατρο Παλλάς, η οποία ανακοινώθηκε χθες, εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγες μόλις ώρες με αποτέλεσμα να προστεθεί και δεύτερη ημερομηνία, η 16η Φεβρουαρίου.

Η αλήθεια είναι πως η ερμηνεία του στην μπαλάντα «Amour», στη σκηνή του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού ήταν συγκλονιστική. Μόνον στην Ελλάδα το τραγούδι έχει ξεπεράσει τα 10.000.000 streams ενώ μεγάλη είναι η επιτυχία που σημειώνει και σε άλλες χώρες του κόσμου.

Έχοντας ξεκινήσει τη μουσική διαδρομή του το 2016, από το «The Voice» της Γαλλίας, όπου στέφθηκε νικητής, ο Slimane κατάκτησε πολύ σύντομα το γαλλικό κοινό στο οποίο είναι, τα τελευταία χρόνια, εξαιρετικά δημοφιλής.

Η Eurovision έδωσε, αναμφισβήτητα, μεγάλη ώθηση στην καριέρα του μιας και έγινε ευρύτερα γνωστός στο διεθνές κοινό. Γι’ αυτό και ο ίδιος ετοιμάζεται πλέον για μια μεγάλη, παγκόσμια περιοδεία στο πλαίσιο της οποίας θα εμφανιστεί και στην Αθήνα.

Διαβάστε ακόμη: