Κάποια έχουν κληρονομήσει περιουσίες εκατομμυρίων από γενναιόδωρα αφεντικά και κάποια κερδίζουν δεκάδες χιλιάδες δολάρια για κάθε post που κάνουν στο Instagram.

Τα πλούσια κατοικίδια είναι πολλά, αλλά σύμφωνα με το All About Cats, το πλουσιότερο από αυτά είναι ένα γερμανικό ποιμενικό με αριστοκρατικό όνομα. Ο Gunther VI φέρεται να διαθέτει περιουσία 500 εκατ. δολαρίων.

 

1.       Gunther VI (500 εκατ. δολάρια): Ο παππούς του κληρονόμησε περιουσία 80 εκατ. δολαρίων το 1992, την οποία σήμερα διαχειρίζεται η εταιρεία Gunther Corporation, με αποτέλεσμα να την έχει αυξήσει στα 500 εκατ. δολάρια.

2.       Nala Cat (100 εκατ. δολάρια): Με 4,3 εκατ. followers στο Instagram, η Nala η γάτα είναι μία influencer με τη δική της μάρκα γατοτροφής.

3.       Olivia Benson (97 εκατ. δολάρια): Η γάτα της Taylor Swift έβγαλε μια περιουσία ποζάροντας πλάι στη διάσημη ιδιοκτήτριά της σε μουσικά βίντεο, κυκλοφορώντας δικά της προϊόντα και παίζοντας σε διαφημίσεις, όπως της Coca Cola.

4.       Sadie, Sunny, Luaren, Layla και Luke (30 εκατ. δολάρια):  Τα κατοικίδια της Oprah Winfrey πρόκειται να κληρονομήσουν 30 εκατ. δολάρια όταν πεθάνει η παρουσιάστρια. «Τίποτα δεν με κάνει πιο χαρούμενη από το να είμαι με τους σκύλους μου», έχει πει η Winfrey, η οποία τους φωτογραφίζει συχνά για το Instagram της.

5.       Jiffpom (25 εκατ. δολάρια): Το μικροσκοπικό Pomeranian γεννήθηκε στο Σικάγο και κατέχει δύο ρεκόρ Γκίνες για την ταχύτητά του, όπως και 10 εκατ. followers στο Instagram.

6.       Choupette (13 εκατ. δολάρια): Η γάτα του Karl Lagerfeld είναι η διασημότερη στον κόσμο της μόδας. Και ενώ κληρονόμησε ένα μεγάλο μέρος της περιουσίας του σχεδιαστή, έχει βγάλει 4,5 εκατ. δολάρια μόνη της, κυρίως ποζάροντας ως μοντέλο.

Choupette (13 εκατ. δολάρια): Η γάτα του Karl Lagerfeld

7.       Pontiac (5 εκατ. δολάρια):  Το golden retriever της Αμερικανίδας ηθοποιού Betty White επρόκειτο να κληρονομήσει 5 εκατ. δολάρια από την περιουσία της. Δεν πρόλαβε, όμως, καθώς το φιλικό κατοικίδιο πέθανε αρκετά χρόνια πριν από το αφεντικό του.

8.       Doug the pug (1,5 εκατ. δολάρια): Με 3,5 followers στο Instagram και σχεδόν 12 εκατ. στα social media συνολικά, το 6χρονο σκυλάκι παίζει σε ταινίες και παίρνει 22.400 δολάρια για κάθε post στο Instagram.

9.       Tucker (1,5 εκατ. δολάρια): O Tucker το golden retriever από το Μίσιγκαν μετρά 4,3 εκατ. followers στο YouTube.

10.   Marutaro (1,5 εκατ. δολάρια): Ο Marutaro είναι ο σκύλος που έκανε τα shiba inu διάσημα, πριν το κρυπτονόμισμα με το ίδιο όνομα γίνει hot. Στο Instagram μετρά 2,5 εκατ. followers.