Νεκρός από πυροβολισμούς έπεσε ο γνωστός επιχειρηματίας Διονύσης (Ντίμης) Κορφιάτης στη Ζάκυνθο,  στη συμβολή των οδών Φιλικών και Κολυβά.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, στο γραφείο προσήλθε ένας πελάτης ο οποίος ξεκίνησε συζήτηση με τους παραπάνω με θέμα ένταξη του σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα. Στη συνέχεια άγνωστος άνδρας ξεκίνησε πυροβολισμούς έξω από την τζαμαρία του γραφείου και ο άνδρας τραυματίστηκε θανάσιμα.

Οι δράστες φέρεται να πήγαν στο σημείο με αυτοκίνητο, το οποίο άφησαν λίγα μέτρα μακριά. Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο βρέθηκε καμένο στο νεκροταφείο στην περιοχή Αμπελόκηποι. Στο σημείο της επίθεσης βρέθηκαν 20 κάλυκες.

Η δολοφονία της συζύγου

Σύμφωνα με το imerazante.gr,  πέρυσι τον Ιούνιο, νεκρή είχε πέσει από πυροβολισμούς και η 37χρονη σύζυγός του στη Λιθακιά.

Στην περιοχή του Αγίου Σώστη (Σκλουμπού) ενώ η άτυχη γυναίκα επέβαινε ως συνεπιβάτης στη μηχανή με τον σύζυγό της, δέχτηκε τα πυρά δύο δραστών, οι οποίοι επίσης επέβαιναν σε μηχανή και ήταν ντυμένοι με μαύρα ρούχα.

Η 37χρονη άφησε την τελευταία της πνοή στο σημείο του εγκλήματος. Ο 54χρονος είχε κατάφερε να απομακρυνθεί και να σταματήσει λίγα μέτρα, στο σπίτι φίλου του, πιο κάτω για βοήθεια και κλήθηκε ασθενοφόρο. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι είχε δεχτεί 3 σφαίρες στο σώμα του. Νοσηλεύτηκε σε ιδιαίτερα σοβαρή κατάσταση, ωστόσο κατάφερε τελικά να επιζήσει.

Η αστυνομία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο πληρωμένου συμβολαίου για τη δολοφονία του επιχειρηματία, καθώς στο παρελθόν είχε εμπλακεί σε σοβαρές ποινικές υποθέσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.