Σίγουρα όχι και το πλέον… συνηθισμένο, μεταγραφικό «ντεμαράζ». Η Σέλτικ ανακοίνωσε την Παρασκευή την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών από την Ιαπωνία: Ο λόγος για τους Γιοζούκε Ιντεγκούτσι, Νταϊζέν Μαέντα και Ρέο Χατάτε, οι οποίοι «…θα ενθουσιάσουν τους οπαδούς του συλλόγου», σύμφωνα με τον προπονητή των «Κελτών», Άγγελο Ποστέκογλου.

Ο γεννημένος στην Ελλάδα προπονητής της Σέλτικ, που έγινε διεθνής με την Αυστραλία ως ποδοσφαιριστής, ήταν στον πάγκο της Γιοκοχάμα Μαρίνος της Ιαπωνίας για τρία χρόνια πριν αναλάβει το σκωτσέζικο κλαμπ.

«Γνωρίζω πολύ καλά τις δυνατότητές τους και πιστεύω ότι και οι τρεις θα φέρουν ακόμα περισσότερη ποιότητα, ενέργεια και προσωπικότητα στην ομάδα», τόνισε ο Ποστέκογλου. Οι τρεις Ιάπωνες θα συναντήσουν έναν συμπατριώτη τους στη Γλασκώβη, τον επιθετικό Κιόγκο Φουρουχάσι, ο οποίος αποκτήθηκε από τη Σέλτικ τον περασμένο Ιούλιο.

Οι «πράσινοι» της Γλασκώβης βρίσκονται 6 βαθμούς πίσω από τους Ρέιντζερς στη μάχη για τον εφετινό τίτλο της σκωτσέζικης Premiership κι επιστρέφουν στους αγώνες στις 17 Ιανουαρίου, παίζοντας εντός έδρας με τη Χιμπέρνιαν