Οι 4 από τις 5 επιλογές της στήλης πέρασαν το Σάββατο, οι «άσοι» του Στρασβούργου (2,37) και της Οσασούνα (2,02), το Over στο ματς Βόλφσμπουργκ-Χοφενχάιμ (1,40) και ο συνδυασμός «άσου» και Over της Ντόρτμουντ (1,40) στο παιχνίδι με την Γκλάντμπαχ.

Η μοναδική επιλογή που δεν επιβεβαιώθηκε ήταν το Goal/Goal στον αγώνα Κρίσταλ Πάλας-Μπόρνμουθ, αφού δεν σκόραρε η φιλοξενούμενη ομάδα και έχασε με 2-0.

Δυνατά παιχνίδια έχει και το σημερινό πρόγραμμα. Μπορούν να σκοράρουν στο Βίγκο η Θέλτα με τη Βαλένθια σε ένα κρίσιμο παιχνίδι για τις «νυχτερίδες». Στο 1,85 είναι το Goal/Goal στο Πάμε Στοίχημα.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν πρέπει να έχει πρόβλημα για να κερδίσει την ουραγό Έλτσε. Πιστεύω ότι θα ξεφύγει το σκορ σε αυτό το ματς. Ποντάρω στο Over με απόδοση 1,61.

Πολλά γκολ βλέπω να μπαίνουν και στην αναμέτρηση της Μονπελιέ με τη Λοριάν. Δεν έχουν λόγο να κλειστούν οι 2 ομάδες. Παίζουν ανοιχτά και φέρνουν μεγάλα σκορ. Στο 1,68 είναι η απόδοση του Over.

Η Μαρσέιγ είναι «καυτό» φαβορί στο παιχνίδι με την ουραγό Ανζέ. Ο «άσος» της παίζεται στο 1,45 μαζί με το Over.

Στην Αγγλία η Άρσεναλ δεν το βάζει κάτω και κυνηγάει τη Μάντσεστερ Σίτι. Υποδέχεται την Μπράιτον η οποία προέρχεται από τη βαριά ήττα με 1-5 από την Έβερτον σε μία από τις μεγαλύτερες φετινές εκπλήξεις. Ο «άσος» της Άρσεναλ πληρώνει 1,68 στο Πάμε Στοίχημα.

Διαβάστε περισσότερα