ΣΠΟΡ

Σκοράρουν η Νάπολι και η Μίλαν – Πάνω από 2 γκολ και στη ρεβάνς της Μπάγερν με τη Μάντσεστερ Σίτι – Η Ρόμα για την ανατροπή κόντρα στη Φέγενορντ – Παίρνει την πρόκριση στη Σεβίλλη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Δυνατοί οι «άσοι» της Γουέστ Χαμ και της Νις

Η στήλη του Radar για το στοίχημα είναι εδώ. Επιλέγουμε τα καλύτερα παιχνίδια, βρίσκουμε τις ευκαιρίες στο κουπόνι, δίνουμε πληροφορίες για να κάνουμε πιο εύκολο το δρόμο για το ταμείο.

Oι 4 από τις 5 επιλογές πέρασαν την Κυριακή του Πάσχα, οι «άσοι» της Χιρόνα, του Στρασβούργου, της Οσέρ (με απόδοση 2,60!) και το Over στο παιχνίδι της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Αλμερία. «Χάλασε» το απόλυτο η Ουνιόν Βερολίνου, η οποία ισοφαρίστηκε 1-1 από την Μπόχουμ, έμεινε με 10 παίκτες και «έσπασε» ο «άσος» της.

Σήμερα θα ασχοληθώ με τις ρεβάνς των Κυπέλλων Ευρώπης που γίνονται έως την Πέμπτη. Η Νάπολι και η Μίλαν συγκρούονται στην έδρα της πρώτης και η πρόκριση είναι ανοιχτή. Στο πρώτο παιχνίδι κέρδισε με 1-0 η Μίλαν. Δεν θα αρκεστεί σε αυτό το σκορ η Μίλαν, θα ψάξει το γκολ και εκτός έδρας. Πιθανό είναι το σενάριο να σκοράρουν και οι 2 ομάδες. Θα μπορούσε να είχε συμβεί και στην πρώτη αναμέτρησή τους αφού η Νάπολι έχασε αρκετές ευκαιρίες. Το Goal/Goal πληρώνει 1,85 στο Πάμε Στοίχημα.

Αγκαλιά με το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Champions League βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι μετά τη νίκη της με 3-0 κατά της Μπάγερν. Μπορεί να γίνει ανοιχτό παιχνίδι και στη ρεβάνς στο Μόναχο. Ποντάρω στο Over το οποίο είναι φαβορί με απόδοση 1,50.

Την Πέμπτη στο Europa League πληρώνουν πολύ καλά ο «άσος» της Ρόμα (1,87) κόντρα στη Φέγενορντ και το «διπλό» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2,12) στο παιχνίδι με τη Σεβίλλη. Θα τιμήσω και τα 2 αυτά σημεία. Η Ρόμα θέλει να κάνει την ανατροπή μετά την ήττα της με 1-0 στην Ολλανδία. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χρειάζεται τη νίκη μετά το απρόσμενο 2-2 (από 2-0 που κέρδιζε) κόντρα στη Σεβίλλη.

Στο Europa League δυνατοί είναι οι «άσοι» της Γουέστ Χαμ (1,64) και της Νις (1,54) στα παιχνίδια τους με την Γάνδη και τη Βασιλεία αντίστοιχα. Ισόπαλες έληξαν οι πρώτες αναμετρήσεις τους. Προηγήθηκαν με 0-1 η Γουέστ Χαμ και με 1-2 η Νις αλλά ισοφαρίστηκαν. Εντός έδρας έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ