Τα 26 γκολ που πέτυχε φέτος ο Γιώργος Γιακουμάκης δεν ήταν αρκετά για να διατηρήσουν την Φένλο στην μεγάλη κατηγορία του ολλανδικού ποδοσφαίρου.

Η ομάδα των Γιακουμάκη, Τάσου και Χρήστου Δώνη (οι δύο τελευταίοι δεν έπαιξαν) γνώρισε την ήττα με 3-1 από τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ και σε συνδυασμό με τις νίκες των Έμεν και Βίλεμ έπεσε στη δεύτερη κατηγορία, καθώς είναι στο -4 από τη ζώνη της σωτηρίας και πλέον απομένει μια αγωνιστική για το φινάλε.

Ο Έλληνας φορ σκόραρε στο 76’ με κοντινή προβολή, αλλά το 26ο του γκολ στη σεζόν δεν ήταν αρκετό ώστε να δώσει κάτι στην ομάδα του που γνώρισε την 13η ήττα της στα 14 τελευταία ματς της Eredivisie! Πλέον το πιθανότερο είναι ο Γιακουμάκης να πάρει μεταγραφή το καλοκαίρι.

Το σκορ για τον νταμπλούχο Άγιαξ άνοιξε ο Ρενσχ στο 10’, ενώ οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με δέκα από το 53’, όταν αποβλήθηκε ο Τέιλορ. Ο Χάλε σκόραρε τέσσερα λεπτά μετά και στην τελική ευθεία έδειξε να αντιδράει η Φένλο με τον Γιακουμάκη, αλλά ουσιαστικά σχεδόν δύο λεπτά μετά ο Κούντους «κλείδωσε» τη νίκη για τον Άγιαξ.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.