Οι μετοχές του Γιώργου Γιακουμάκη στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο έχουν εκτοξευθεί. Η απόφασή του να αφήσει το ελληνικό πρωτάθλημα και την ΑΕΚ αποδεικνύεται καθοριστική για το μέλλον του. Ο Γιακουμάκης αναγεννήθηκε ποδοσφαιρικά στην Ολλανδία και η Φένλο του έδωσε την ευκαιρία να δείξει την αξία του. Τώρα πλησιάζει η ώρα της αναμοιβής που θα είναι η μεταγραφή σε μια μεγαλύτερη ομάδα και σε ένα πιο προηγμένο πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Νόριτς είναι η ομάδα που έχει δείξει πιο… ζωηρό ενδιαφέρον. Η αγγλική ομάδα τον Ιανουάριο απόκτησε τον Γιαννούλη από τον ΠΑΟΚ και τώρα θέλει να προσθέσει στο ρόστερ της έναν ακόμα Έλληνα παίκτη που είναι πρώτος σκόρερ στην Ολλανδία. Η Νόριτς όμως δεν είναι η μοναδική ομάδα που έχει δείξει ενδιαφέρον. Τον Γιακουμάκη παρακολουθούν η Σαουθάμπτον και η Μπράιτον. Ο Έλληνας επιθετικός μελετάει τις προτάσεις που του έχουν γίνει αλλά δεν θα βιαστεί να πάρει απόφαση αν πρώτα δεν τελειώσει η σεζόν γιατί οι μάνατζέρ του τον έχουν ειδοποιήσει ότι περιμένουν ακόμα καλύτερη πρόταση!

Η Φένλο πάντως δεν πρόκειται να τον παραχωρήσει χωρίς να βάλει στο ταμείο της ένα σημαντικό ποσό που τώρα αγγίζει τα 15 εκατομμύρια ευρώ!     

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.