Η πρωταγωνίστρια ριάλιτι και επιχειρηματίας Κιμ Καρντάσιαν ξεκίνησε τη δική της εταιρεία ιδιωτικών μετοχών, την οποία ίδρυσε μαζί με τον πρώην συνεργάτη της επενδυτικής εταιρείας Carlyle Group Τζέι Σάμονς.

Η «SKKY Partners» θα επικεντρωθεί σε επενδύσεις που αφορούν την φιλοξενία, τα media και τα καταναλωτικά προϊόντα, ανέφεραν στο Twitter. «Μαζί ελπίζουμε να συνδυάσουμε τις γνώσεις μας για να χτίσουμε την εταιρεία private equity της επόμενης γενιάς σε Κατανάλωση & Ψυχαγωγία» έγραψε σε ανάρτησή της στο Twitterη Κιμ Καρντάσιαν.

Η μητέρα της Κιμ, Κρις Τζένερ θα έχει ενεργό ρόλο στην εταιρεία.

Ο Σάμονς είχε τη θέση του global head of consumer, media and retail στον όμιλο Carlyle Group. Το χαρτοφυλάκιο των πελατών του περιελάμβανε γνωστά brands, όπως τα Supreme, Beats by Dr. Dre, Vogue International, Moncler και McDonald’s China.

Η 41χρονη Καρντάσιαν, που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από το ριάλιτι «Keeping Up With the Kardashians» έχει τα τελευταία χρόνια δει τις επιχειρηματικές δραστηριότητές της να αναπτύσσονται ραγδαία. Το Forbes υπολογίζει την προσωπική περιουσία της στα 1,8 δισ. δολάρια.

Λάνσαρε την ετικέτα ένδυσης Skims το 2019, της οποίας η αξία υπολογιζόταν σε 3,2 δισ. δολάρια τον Ιανουάριο, σύμφωνα με τη Wall Street Journal. Έχει επίσης το brand SKKN BY KIM με προϊόντα περιοποίησης δέρματος.