Η γνωστή ηθοποιός που σημείωσε τεράστια επιτυχία ως Black Widow τόνισε στο Variety πως δεν θα υποδυθεί ξανά τη «Natasha Romanoff».

Πιο συγκεκριμένα είπε: «Τελείωσα με αυτά. Το κεφάλαιο αυτό έκλεισε. Έκανα όσα έπρεπε να κάνω. Επίσης, το να επιστρέφω και να παίζω ξανά και ξανά έναν χαρακτήρα για πάνω από μια δεκαετία, είναι μια μοναδική εμπειρία», δήλωσε αρχικά η ηθοποιός.

Στη συνέχεια παραδέχτηκε πως πλέον οι προτεραιότητές της έχουν αλλάξει. «Το να παίζω στους Avengers ήταν τόσο διασκεδαστικό. Όμως τότε, ήμουν 26 χρονών, ήμουν ελεύθερη και να είχε πλάκα. Τώρα άλλαξαν τα πράγματα», δήλωσε κλείνοντας.

Με αυτή την άποψη φαίνεται να συμφωνεί και η Γκουίνεθ Πάλτροου η οποία είχε υποδυθεί την Pepper Potts. Θέλοντας να την πειράξει, η Σκάρλετ Γιόχανσον της είπε πως «ίσως χρειαστεί να ενσαρκώσει ξανά αυτόν τον ρόλο», με τη συνάδελφό της να της απαντά: «Μια 64χρονη Pepper Potts; Τι ωραία!».

Υπενθυμίζουμε πως τον Ιούλιο του 2021, η ηθοποιός κατέθεσε την μήνυση στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες, καθώς δεν είχε καμία ενημέρωση για την streaming κυκλοφορία της ταινίας Black Widow, η οποία θα νοικιάζεται στο Disney+ για 30 δολάρια. Όπως ανέφερε, η ίδια είχε κάνει συμφωνία αποκλειστικά για την κυκλοφορία της στους κινηματογράφους.

Διαβάστε περισσότερα