Η Χολιγουντιανή σταρ, Σκάρλετ Γιόχανσον, επιστρέφει ως «Black Widow» για τελευταία φορά, όπως ανακοίνωσε και η ίδια σε συνέντευξή της.

Μιλώντας στο Good Morning America του ABC, η ηθοποιός αποκάλυψε πως, μετά από 11 χρόνια, ετοιμάζεται να κρεμάσει το κοστούμι της Black Widow.

«Νομίζω πως είναι γλυκόπικρο. Είχα μια απίστευτη δεκαετία δουλεύοντας με την οικογένεια της Marvel. Θα μου λείψει που δεν θα τους βλέπω κάθε 18 μήνες ή κάθε δύο χρόνια, σαν αυτές τις στιγμές που πάντα ανυπομονούσα να έρθουν», ανέφερε αρχικά.

«Αλλά αισθάνομαι ειλικρινά υπερήφανη για αυτή την ταινία και νομίζω πως είναι υπέροχο που αποχωρώ την καλύτερη στιγμή. Αυτή η ταινία είναι τόσο διαφορετική από οποιαδήποτε άλλη ταινία της Marvel που έχουμε κάνει μέχρι τώρα, οπότε ναι, όπως είπα, είναι γλυκόπικρο», προσέθεσε η Σκάρλετ Γιόχανσον, το όνομα της οποίας συνδέθηκε με εκείνο της «Μαύρης Χήρας».

Πότε έρχεται η ταινία για τη Black Widow;

Σημειώνεται πως η Σκάρλετ συστήθηκε ως «Natasha Romanoff» για πρώτη φορά στο Iron Man 2 το 2010. Η τελευταία εμφάνισή της στον ρόλο της Black Widow έγινε στο Avengers: Endgame το 2019.

Σύμφωνα λοιπόν, με τα λεγόμενα της πετυχημένης ηθοποιού, το κοινό της θα την απολαύσει για τελευταία φορά στο Black Widow που κυκλοφορεί στα ελληνικά σινεμά στις 8 Ιουλίου και στο Disney+ στις 9 Ιουλίου.

Όσο για το τι θα δούμε στη νέα ταινία, αποκάλυψε ότι «θα μάθετε τι συνέβη στη Βουδαπέστη». Φανέρωσε λοιπόν, ότι το franchise θα «μαρτυρήσει» επιτέλους το μυστήριο που παρουσιάστηκε στην πρώτη ταινία «Avengers». 

Για τους θαυμαστές της Marvel, η Επιχείρηση της Βουδαπέστης αναφέρθηκε στο «The Avengers» του 2012, όταν η Black Widow και ο Hawkeye, τον οποίο υποδύεται ο Jeremy Renner, συζητούν τη σούπερ μυστική αποστολή. Η αποστολή παρέμεινε ένα μυστικό κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της Δευτέρας, με τη Σκάρλετ Γιόχανσον, ομολογουμένως, πολύ… φοβισμένη να προχωρήσει περαιτέρω σε αποκαλύψεις, σχολιάζοντας το εξής: «Δεν μπορώ! Δεν μπορώ να πω τίποτα!».