Μια Ρωσίδα TikToker, η οποία μοιάζει απίστευτα με τη διάσημη ηθοποιό, λέει πως δεν τρελαίνεται κιόλας, ούτε της αρέσει να την μπερδεύουν διαρκώς με την Γιόχανσον και πως «θέλει τη δική της ζωή».

Ο κόσμος την μπερδεύει με την διάσημη ηθοποιό

Η σωσίας της Σκάρλετ Γιόχανσον ακολουθεί καριέρα μόντελινγκ
«Υπάρχουν άνθρωποι στο διαδίκτυο που με μπερδεύουν με την Σκάρλετ Γιόχανσον, αλλά δεν προσποιούμαι ότι είμαι αυτή» είπε η 24χρονη Εκατερίνα Σουμσκάγια, στο Caters News. «Απλά μοιάζουμε». Ωστόσο, έχει 10,2 εκατομμύρια οπαδούς στο TikTok και περιστασιακά κάποιοι από αυτούς ξεγελιούνται νομίζοντας πως όντως είναι η διάσημη ηθοποιός. «Με ευχαριστούν πολύ συχνά στα social media για την εξαιρετική ερμηνεία στην ταινία Black Widow» λέει προσθέτοντας: «Οι ακόλουθοί μου πάντα ρωτούν εάν της έχω μιλήσει ποτέ ή εάν η Σκάρλετ Γιόχανσον γνωρίζει την ύπαρξη μου».

Η ομοιότητα της άνοιξε το δρόμο για το μόντελινγκ


Πάντως, λόγω της μεγάλης ομοιότητάς της με την ηθοποιό κατάφερε να ξεκινήσει καριέρα ως μοντέλο και μετακόμισε από την πατρίδα της, το Μέικοπ στη Μόσχα νωρίτερα φέτος. Πότε όμως αντιλήφθηκε ότι μοιάζει εκπληκτικά με την Σκάρλετ Γιόχανσον; Όταν ήταν περίπου 12 ετών και κάποιοι συμμαθητές της σχολίασαν την ομοιότητά τους. «Εξεπλάγην. Ήξερα ότι της μοιάζω λίγο αλλά δεν το είχα σκεφτεί ποτέ».

Κι ενώ μπορεί να μοιάζει με την τέλεια ζωή, το μοντέλο λέει πως δεν είναι και τόσο εύκολη η ζωή της όσο φαίνεται. Όταν για παράδειγμα η Σκάρλετ Γιόχανσον κατηγορήθηκε για τον ρόλο της ως Ασιάτισσα στην ταινία «Ghost in the Shell», η Σουμσκάγια είπε πως δέχθηκε κι αυτή κακεντρεχή μηνύματα με κάποιους μάλιστα να φτάνουν στο σημείο να απειλήσουν να «την σκοτώσουν».

«Θέλω να ζήσω τη δική μου ζωή, όχι της Σκάρλετ» είπε, σύμφωνα με την Mirror, παρά το γεγονός ότι ντύνεται όπως η ηθοποιός σε ορισμένους ρόλους της.
Βέβαια, από την άλλη, η εκπληκτική ομοιότητα είναι αυτό που της παρέχει εισόδημα, κερδίζοντας μάλιστα αρκετά ώστε να συντηρεί τον εαυτό της και τους γονείς της.