Η Σίσσυ Χρηστίδου εξέφρασε την άποψή της για τη συνεπιμέλεια των παιδιών σε διαζύγιο.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις της Εύης Βατίδου για τα διαζύγια στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» τόνισε ότι, παρόλο που η συνεπιμέλεια αποτελεί νόμο, κάθε περίπτωση εξετάζεται ξεχωριστά στο δικαστήριο.

Επίσης, διευκρίνισε ότι η συνεπιμέλεια δεν ταυτίζεται με την επικοινωνία, καθώς ένας γονιός μπορεί να περνά ίσο χρόνο με τα παιδιά χωρίς να έχει την επιμέλειά τους. Αρχικά, δήλωσε: «Κάθε περίπτωση διαζυγίου είναι διαφορετική, αυτή είναι η αλήθεια. Όταν τα παιδιά είναι πολύ μικρά, πρέπει να είναι με τη μαμά τους, αλλά σαφώς χρειάζονται και τους δύο γονείς».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Η κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή. Από τη στιγμή που έχει ψηφιστεί αυτός ο νόμος, είναι νόμος. Από εκεί ξεκινάει η βάση. Πηγαίνοντας στα δικαστήρια, η κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή και το δικαστήριο καθορίζει αν πρέπει να ακολουθηθεί ο νόμος ή αν πρέπει να ακολουθηθεί ένας άλλος δρόμος. Αν το δικαστήριο αποφασίσει έναν άλλο δρόμο και όχι τη συνεπιμέλεια, αυτό πάντα δικαιολογείται στην απόφαση. Δεν είναι η συνεπιμέλεια να λέμε ναι ή όχι, είναι πάρα πολλοί οι παράγοντες που παίζουν ρόλο. Δεν είναι ίδια η κάθε περίπτωση».

Τέλος, μίλησε και για τις ώρες που περνάει ο κάθε γονιός με τα παιδιά. «Η επιμέλεια με την επικοινωνία δεν έχει σχέση. Ένας μπαμπάς μπορεί να έχει τις μισές μέρες τα παιδιά, αλλά να μην έχει την επιμέλεια των παιδιών. Δυστυχώς, αν το ζητήσει έστω ένας από τους δύο γονείς, τα παιδιά οδηγούνται στα δικαστήρια, δεν χρειάζεται να το ζητήσουν και οι δύο», είπε κλείνοντας.

Σίσσυ Χρηστίδου: «Είναι άλλο να είναι άπιστος ο άντρας σου με ένα one night stand και άλλο με την καλύτερή σου φίλη»

Διαβάστε ακόμη: