Η Singapore Airlines και η Vistara – ο μόνος αερομεταφορέας πέντε αστέρων της Ινδίας – υπέγραψαν εμπορική συμφωνία για ενίσχυση της συνεργασίας τους σε ένα μεγάλο εύρος πεδίων.

Περαιτέρω συνέργειες στις πτήσεις θα επιτρέψει η συνεργασία που υπεγράφη αλλά και περαιτέρω προώθηση των τουριστικών περιοχών της νοτιοανατολικής Ασίας, της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας.

Η αεροπορική βιομηχανία, προσπαθεί να ανακάμψει από την πανδημία Covid-19, και να επαναποκαταστήσει σταδιακά τη διεθνή κι εγχώρια συνδεσιμότητα.

«Η Singapore Airlines και η Vistara μπορούν να συνεργαστούν πιο στενά για να παρέχουν επιπλέον επιλογές στους πελάτες τους. Η συνεργασία αντικατοπτρίζει επίσης τη σπουδαιότητα που έχει η ινδική αγορά για την Singapore Airlines, καθώς και τη δέσμευσή μας να αναπτύξουμε το δίκτυό μας τα επόμενα χρόνια» δήλωσε η αναπληρώτρια αντιπρόεδρος Marketing Planning της Singapore Airlines, JoAnn Tan.

Η εν λόγω συμφωνία υπόκειται σε έγκριση των αρμόδιων αρχών της Σιγκαπούρης και αποτελεί επέκταση προηγούμενης συμφωνίας που τέθηκε σε ισχύ το 2017.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ενισχύουμε περαιτέρω τη συνεργασία μας με τη Singapore Airlines. Η πρόθεση αντικατοπτρίζει τη βαθιά ριζωμένη δέσμευσή μας να παρέχουμε στους πελάτες μας τον καλύτερο και τον πιο εξυπηρετικό τρόπο πτήσης σε όλο τον κόσμο με τη συνέπεια μιας ταξιδιωτικής εμπειρίας πέντε αστέρων. Αυτό συμβαδίζει με το μακροπρόθεσμο αναπτυξιακό μας σχέδιο για την επέκταση της παγκόσμιας παρουσίας της Vistara και την παρουσίαση της καλύτερης αεροπορικής εταιρείας της Ινδίας στον κόσμο» επεσήμανε ο διευθύνων σύμβουλος της Vistara, Leslie Thng.

Η Vistara είναι η αεροπορική εταιρεία με την υψηλότερη βαθμολογία στο Skytrax και το TripAdvisor και έχει κερδίσει πολλές διακρίσεις «Καλύτερης Αεροπορικής».

Η Vistara, μέσα σε πέντε χρόνια, ανέβασε τα στάνταρντς για την αεροπορική βιομηχανία της Ινδίας, προσφέροντας μια απαράμιλλη εμπειρία πτήσης στους ταξιδιώτες.