Δυνατά ξεκίνησε ο Μάρτιος για την πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο» με τον Ντίνο Σιωμόπουλο και τη Στέλλα Γκαντώνα.

Την Κυριακή 7 Μαρτίου η εκπομπή ανέβηκε στην πρώτη θέση του πίνακα τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό 16,1%, γεγονός που επιβεβαιώνει τη δυναμική της σε ένα απαιτητικό, ως προς την ενημέρωση, κοινό που αναζητά νέες προτάσεις.

Στην ίδια κατηγορία κοινού ακολούθησαν OPEN («Τώρα ό,τι συμβαίνει») με 15,2%, ΑΝΤ1 («Πρωινοί Τύποι») με 11,8%, ΣΚΑΪ («Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά») με 10,1% και ΕΡΤ («ΕΡΤ Σαββατοκύριακο») με 3,2%.

Υψηλά ήταν τα ποσοστά του «Mega Σαββατοκύριακο» στο κοινό 18-54 και το Σάββατο 6 Μαρτίου φτάνοντας στο 14,1%.

Σε ειδικότερες κατηγορίες κοινού τα υψηλότερα ποσοστά της πέτυχε η εκπομπή στους άνδρες ηλικίας 45-54 (το Σάββατο 22,3% και την Κυριακή 18%) αλλά και στις γυναίκες ηλικίας 25-44 (το Σάββατο 14,6% και την Κυριακή 18,9%).

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι τώρα η αύξηση στα ποσοστά τηλεθέασης της εκπομπής από τον προηγούμενο μήνα (Φεβρουάριος 2021) φτάνει να ξεπερνά ποσοστιαία το 50%.

Η δυναμική της εκπομπής καταγράφεται και από τη συμμετοχή των τηλεθεατών σε πραγματικό χρόνο.

Οι παρεμβάσεις, τα σχόλια και τα μηνύματά τους μεταφέρονται στον αέρα της εκπομπής και ο Ντίνος Σιωμόπουλος με τη Στέλλα Γκαντώνα αξιοποιούν με τον καλύτερο τρόπο την χρήσιμη αυτή επικοινωνία.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.