Η Apple σχεδιάζει ορισμένες σημαντικές ενημερώσεις για το iPad Pro του το 2024, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου Magic Keyboard, μια στροφή στο τσιπ M3 και φωτεινότερες και πιο ευκρινείς οθόνες, σύμφωνα με έκθεση του Bloomberg.

Οι αλλαγές στη σειρά iPad της Apple ήταν ανεπαίσθητες τα τελευταία χρόνια, συμπεριλαμβανομένων καλύτερων καμερών και αισθητήρων, αλλά η αναθεώρηση του iPad Pro θα ήταν η πρώτη σημαντική ενημέρωση που έχει κάνει η εταιρεία από το 2018, σύμφωνα με την έκθεση.

Το ανανεωμένο iPad Pro πιθανότατα θα ενισχύσει τις πωλήσεις του iPad, οι οποίες έχουν επιβραδυνθεί στο χαμηλότερο επίπεδό τους από την έναρξη της πανδημίας Covid-19 το 2020, αναφέρει η έκθεση. Τα έσοδα από το iPad μειώθηκαν κατά 20% σε ετήσια βάση κατά το τρίτο τρίμηνο του οικονομικού έτους.

Οι νέες ενημερώσεις της Apple ενδέχεται να εμπνεύσουν ορισμένους καταναλωτές να επιδοθούν σε μια αναβάθμιση. Τα iPad Pro της Apple είναι τα πιο ακριβά tablet της.

Το νέο iPad Pro θα υποστηρίζει ένα νέο Magic Keyboard, ένα αξεσουάρ που η Apple παρουσίασε για πρώτη φορά το 2020. Το πληκτρολόγιο θα διαθέτει μεγαλύτερο trackpad και θα κάνει το tablet να μοιάζει με φορητό υπολογιστή, σύμφωνα με την έκθεση.

Το ενημερωμένο tablet θα είναι επίσης το πρώτο tablet της εταιρείας με τσιπ M3 και οθόνη OLED, το οποίο αποτελεί μέρος των iPhone της Apple από το 2017.

Το iPad Pro θα διατίθεται σε μέγεθος 11 ιντσών και μέγεθος 13 ιντσών, το οποίο είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από το μοντέλο των 12,9 ιντσών που είχε προσφέρει στο παρελθόν η Apple.

Σημειώνεται ότι το νέο iPad Pro δεν θα ανακοινωθεί στην επερχόμενη εκδήλωση παρουσίασης της Apple τον Σεπτέμβριο, αλλά θα κάνει το ντεμπούτο του την άνοιξη ή το καλοκαίρι του επόμενου έτους, σύμφωνα με την έκθεση.

Διαβάστε ακόμη: