Μετά από δώδεκα ημέρες νοσηλείας, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι εξήλθε χθες της μονάδας εντατικής θεραπείας και βρίσκεται, τώρα, σε δωμάτιο του νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου.

Όπως υπογραμμίζουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, η υγεία του Καβαλιέρε παρουσιάζει βελτίωση, αν και δεν έχει γίνει αναφορά, ακόμη, σε ενδεχόμενη ημερομηνία για εξιτήριο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός πάσχει από χρόνια λευχαιμία, για την οποία υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία, ενώ οι γιατροί, παράλληλα, του χορηγούν αγωγή για την θεραπεία λοίμωξης του αναπνευστικού συστήματος.

Σίλβιο Μπερλουσκόνι: «Ο πατέρας μου είναι καλύτερα» λέει ο μικρότερος γιος του

«Ο πατέρας μου είναι καλύτερα», είχε πει στους δημοσιογράφους που βρίσκονται έξω από το νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου, ο μικρότερος γιος του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Λουίτζι, πριν από πέντε ημέρες.

Ο «Καβαλιέρε» νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της ιταλικής συμπρωτεύουσας εδώ και δύο εβδομάδες και παρέμενε στην μονάδα εντατικής θεραπείας.

Όπως έχει γράψει η εφημερίδα La Repubblica, η κατάσταση του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού φέρεται να παρουσιάζει ελαφρά βελτίωση, αλλά δεν έχει γίνει καμία αναφορά σε ενδεχόμενη ημερομηνία για εξιτήριο από το Σαν Ραφαέλε.

Οι γιατροί, όπως έχει γίνει γνωστό, προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την μορφή χρόνιας λευχαιμίας από την οποία πάσχει ο «Καβαλιέρε» και να θεραπεύσουν, παράλληλα, λοίμωξη του αναπνευστικού η οποία φέρεται να οφείλεται σε αδυναμία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Διαβάστε ακόμη: