Η ΣΙΔΜΑ Μεταλλουργική Α.Ε. ανακοίνωσε ότι μεταβιβάστηκαν και τα τελευταία δάνεια που βρίσκονταν υπό τη διαχείριση servicer στο τραπεζικό σύστημα κατά την 29η Σεπτεμβρίου 2023.

Ειδικότερα, σε συνέχεια της πλέον πρόσφατης μεταβίβασης δανείων ύψους 12 εκατ. ευρώ στην Attica Bank από την DoValue, στο πλαίσιο της στρατηγικής της για την επιστροφή των «πράσινων» δανείων στο τραπεζικό σύστημα, όλα τα δάνεια της εταιρείας πλέον βρίσκονται στα χέρια τραπεζών.

Αυτό έρχεται σε συνέχεια της ολοκλήρωσης της επιτυχούς αναδιάρθρωσης και αναχρηματοδότησης των υφιστάμενων δανειακών υποχρεώσεων της εταιρείας τον Φεβρουάριο του 2021.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, η εξέλιξη επιβεβαιώνει την προσήλωση της εταιρείας στην εξυγίανση των οικονομικών της μεγεθών, όπως εκάστοτε αποτυπώνεται και στους χρηματοοικονομικούς δείκτες κεφαλαιακής διάρθρωσης και δυνατότητας εξυπηρέτησης του δανεισμού της εταιρείας που περιλαμβάνονται στις περιοδικές οικονομικές εκθέσεις που τίθενται στη διάθεση του επενδυτικού κοινού κατά το νόμο, καταλήγει η ανακοίνωση της εισηγμένης.

Διαβάστε ακόμη: