Η Sia αποκάλυψε το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στους εκατομμύρια φαν της, ότι υποβλήθηκε σε λιποαναρρόφηση.

Μέσα από ένα tweet, η 47χρονη τραγουδίστρια έγραψε, ότι αισθάνεται ανασφαλής, όπως όλοι και εξήγησε τον λόγο που αποφάσισε να προχωρήσει στη συγκεκριμένη επέμβαση.

«Έπρεπε να πάρω ένα φάρμακο που με έκανε να πάρω πολλά κιλά, τα οποία δεν μπορώ να χάσω με άσκηση ή φάρμακα για τον θυρεοειδή, οπότε πήγα για λιποαναρρόφηση σήμερα. Σας παρακαλώ, να ξέρετε ότι είμαι τόσο τυχερή που έχω τους πόρους για να αλλάξω τον τρόπο με τον οποίο δείχνω και ότι όταν με δείτε να δείχνω πάλι τρελή αλεπού θέλω να ξέρετε ότι αυτό δεν προήλθε από δίαιτα και άσκηση. Θέλω να είμαι ειλικρινής για ό,τι κάνω, ώστε να μην συμβάλλω στο σύστημα που μας λέει ότι δεν είμαστε αρκετοί. Είμαι ανασφαλής όπως οι περισσότεροι άνθρωποι και το να βρίσκομαι μπροστά στο κοινό μου προκαλεί άγχος, οπότε έκανα την επιλογή να αλλάξω την εμφάνισή μου για δικά μου θέματα αυτοπεποίθησης. Προσευχηθείτε για μένα παρακαλώ! Σας αγαπώ, συνεχίστε!» έγραψε η Sia.

H Sia σπάνια δείχνει το πρόσωπό της, τόσο σε συναυλίες, όσο και στα βίντεο κλιπ της και τα social media. Σε μια από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της στο Instagram, φαίνεται η αλλαγή στην εμφάνισή της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SIA (@siamusic)

Τις περισσότερες από τις δημόσιες εμφανίσεις της, η Sia κρύβει το πρόσωπό της κάτω από τεράστιες περούκες. Η τραγουδίστρια με καταγωγή από την Αυστραλία αποκάλυψε πριν μερικούς μήνες, ότι υποβλήθηκε σε λίφτινγκ προσώπου.

Διαβάστε ακόμη: