Η Σία Κοσιώνη έδωσε τα δικά της συγχαρητήρια μέσω δημοσίευσής της στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Instagram, στην 25χρονη Δανάη που αντέδρασε και κατήγγειλε τον 22χρονο που την ακολούθησε ως την είσοδο της πολυκατοικίας της.

«Ένα μεγάλο μπράβο στη Δανάη που καθάρισε το θέμα μόνη της. Δεν φοβήθηκε, δεν κρύφτηκε, το κατήγγειλε, το δημοσιοποίησε και το κράτος έκανε τη δουλειά του. Για όλες τις γυναίκες που ξέρουν πολύ καλά τι θα πει να περπατάς μόνη το βράδυ και να φοβάσαι», σχολίασε δίπλα από τη λεζάντα της φωτογραφίας που ανήρτησε στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Η ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη για τη Δανάη:

Ανάλογη ανάρτηση είχε κάνει και για τη Σοφία Μπεκατώρου πριν από μερικούς μήνες. «Τώρα έχουμε ακόμη ένα λόγο να υποκλινόμαστε στην Ολυμπιονίκη μας Σοφία Μπεκατώρου που βρήκε το θάρρος μετά από τόσα χρόνια να μιλήσει για την σεξουαλικη κακοποίηση που υπέστη, δαμάζοντας πλέον και τα μποφόρ της ψυχή της. Μετά από χρόνια ενοχών, που δεν μπόρεσε να το αποτρέψει, που δεν μπόρεσε να το καταγγείλει, μιλάει δυνατά δίνοντας δύναμη και θάρρος σε χιλιάδες άλλες γυναίκες που επιλέγουν υπό το βαρος αμέτρητων φόβων τη σιωπή. Σοφια είμαστε μαζί σου», είχε γράψει στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Η δημοσίευση για τη Σοφία Μπεκατώρου:

Όσο για τον 22χρονο, που παρενόχλησε σεξουαλικά τη νεαρή κοπέλα, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο οποίος απήγγειλε την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή, καθώς σε βάρος του έχουν υπάρξει και άλλες καταγγελίες γυναικών. Επίσης, παρέπεμψε τον κατηγορούμενο να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

Πληθαίνουν οι καταγγελίες μετά την επίθεση στη Νέα Σμύρνη

Στην αρχή, αν και στη συνέχεια αυξήθηκαν οι κοπέλες που τον αναγνώρισαν, μια 23χρονη Κινέζα στο Παλαιό Φάληρο, μια 21χρονη κοπέλα στην Ακρόπολη και μια ακόμη 27χρονη στη Νέα Σμύρνη αναγνώρισαν στο πρόσωπο του 22χρονου τον σάτυρο που τις ακολούθησε επιδεικνύοντας το μόριο του και στη συνέχεια αυτοϊκανοποιήθηκε σκορπώντας τον τρόμο.

Το πρώτο ταυτοποιημένο χτύπημα σημειώθηκε στις 6 Αυγούστου στην περιοχή της Ακρόπολης με θύμα την 21χρονη κοπέλα. Η δεύτερη επίθεση έγινε στις 13 Αυγούστου στο Παλαιό Φάληρο, αυτήν τη φορά με θύμα μια 23χρονη Κινέζα ενώ η τρίτη στις 18 Σεπτεμβρίου στην περιοχή της Νέας Σμύρνης όπου ο σάτυρος ακολούθησε μια 27χρονη κοπέλα και στη συνέχεια αυτοϊκανοποιήθηκε.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.