Η Shakira αποφάσισε να γυρίσει σελίδα μετά τον χωρισμό της από τον Ζεράρ Πικέ.

Η διάσημη τραγουδίστρια άφησε το παρελθόν πίσω της πριν από, σχεδόν, δύο μήνες, όταν μετακόμισε στο Μαϊάμι με τα παιδιά της, αφού ζούσε στη Βαρκελώνη για περισσότερα από 10 χρόνια.

Ωστόσο, τώρα χρειάζεται βοήθεια καθώς φροντίζει μόνη της τα παιδιά της.

Σύμφωνα με τη «La Vanguardia», η Κολομβιανή τραγουδίστρια αναζητά νταντά για να την υποστηρίξει στη φροντίδα τους και για τη θέση αυτή προσφέρει έναν αρκετά καλό μισθό.

Η ισπανική εφημερίδα ανέφερε ότι ο δημιουργός περιεχομένου και influencer, Jefferson Ferney, επιβεβαίωσε ότι η τραγουδίστρια ψάχνει να βρει το ιδανικό άτομο για να γίνει η νταντά των παιδιών της.

Shakira: Τι προσφέρει στην νταντά των παιδιών της;

Όσον αφορά στο μισθό, η Shakira προσφέρει, περίπου, 2.350 δολάρια τον μήνα, συν τα έξοδα ταξιδιού.

Τα χρήματα που δίνει η διάσημη τραγουδίστρια, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, είναι διπλάσια από ό,τι κερδίζουν συνήθως οι νταντάδες πλήρους απασχόλησης στο Μαϊάμι, δηλαδή περίπου 1.070 δολάρια τον μήνα.

Η νταντά θα ζει μαζί τους στην πολυτελή έπαυλη της Shakira, στην περιοχή North Bay Road Drive. Η κατοικία διαθέτει έξι υπνοδωμάτια, αίθουσα παιχνιδιών, σπα, γυμναστήριο και επτά μπάνια, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα.

Η Shakira, πέρα από το ότι ζητάει εμπειρία στη φροντίδα των παιδιών, υπάρχει ένας βασικός όρος που έχει θέσει η τραγουδίστρια και αυτός είναι ότι το άτομο που θα επιλεγεί για να φροντίζει τα παιδιά της δεν θα πρέπει να έχει καμία επαφή με τον Τύπο, κάτι που θα πρέπει να κατοχυρωθεί ακόμη και με συμβόλαιο εμπιστευτικότητας.

Η «La Vanguardia» αναφέρει ότι η τραγουδίστρια έχει ξεκινήσει να ψάχνει νταντά εδώ και έξι μήνες.

Διαβάστε ακόμη: