Μια ξεχωριστή σχέση που μοιάζει με πατέρα-γιού έχουν οι σερ Άλεξ Φέργκιουσον και ο Κριστιάνο Ρονάλνο. Μια σχεση που γαλουχήθηκε στα χρόνια της συνεργασίας τους στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τότε που ο σερ Άλεξ έφερε στο «Θέατρο των Ονείρων» τον Πορτογάλο επιθετικό από τη Σπόρτινγκ.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Κριστιάνο επέστρεψε μετά από 12 ολόκληρα χρόνια στη Μάντσεστερ και για να γίνει αυτό έβαλε το χεράκι του ο Σκωτσέζος.

Όπως έγινε γνωστό εκείνο το διάστημα, ο θρυλικός προπονητής είχε τηλεφωνήσει στον Κριστιάνο. Μάλιστα, φέρεται να μην είχε χρειαστεί περισσότερα από 20 δευτερόλεπτα για να τον πείσει να επιστρέψει τελικά στη Γιουνάιτεντ.

Αυτή τη σχέση δείχνουν ξανά μέσα από κοινή τους συνέντευξη, που θα δοθεί στη δημοσιότητα σε λίγο καιρό. Μάλιστα, οι «κόκκινοι διάβολοι» έδωσαν ήδη στη δημοσιότητα ένα μικρό teaser από τους δυο τους.

Στο βίντεο Κριστιάνο και Φέργκιουσον κάθονται μαζί, όπως… παλιά και μιλούν για τη μεταξύ τους σχέση. Ο Σκωτσέζος θρύλος αναφέρει πως είναι σημαντικό για εκείνον να δείχνει στους παίκτες του πως τους νοιάζεται, ενώ από τη μεριά του ο Πορτογάλος σούπερ σταρ αποθεώνει τον πάλαι ποτέ προπονητή του, επισημαίνοντας πως όποια υπόσχεση του έδωσε την είχε κάνει πράξη. Παράλληλα, ο Φέργκιουσον αναφερόμενος στη σχέση του με τον 36χρονο άσο την χαρακτηρίζει «μεγαλύτερη κι από την ομάδα».

Όπως εύλογα καταλαβαίνει κανείς η κοινή τους συνέντευξη θα έχει αρκετές «δυνατές» ατάκες. Εξάλλου, οι δυο τους συνδέονται με μια πάρα πολύ στενή σχέση από το πρώτο πέρασμα του Κριστιάνο από τη Γιουνάιτεντ. Υπό τον Φέργκιουσον ο Πορτογάλος σούπερ σταρ εξέλιξε το παιχνίδι του κι έφτασε πλέον σε σημείο να θεωρείται ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών. Ο Σκωτσέζος τεχνικός αποτέλεσε την πατρική φιγούρα που ήθελε ο Κριστιάνο και γι’ αυτό το «δέσιμο» τους είναι τόσο μεγάλο.

Οι ποδοσφαιρόφιλοι περιμένουν να δημοσιοποιηθεί συνέντευξη που η προαναγγελία της και μόνο έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον…