Τον περασμένο Δεκέμβριο η Σελίν Ντιόν ανακοίνωσε πως διαγνώστηκε με μια ανίατη νευρολογική ασθένεια, το Σύνδρομο του δύσκαμπτου ανθρώπου (Stiff Person Syndrome).

Η πάθηση αυτή οδηγεί σταδιακά στην πλήρη μυϊκή ακαμψία. Ανάμεσα στα συμπτώματα που προκαλεί είναι οι σπασμοί, οι κρίσεις επιληψίας και η αποδυνάμωση των μυών.

Τότε οι λογαριασμοί της τραγουδίστριας στα κοινωνικά δίκτυα, είχαν γεμίσει με μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης, καθώς το  πρόβλημα υγείας της, προκάλεσε, όπως ήταν φυσικό, μεγάλη ανησυχία στους θαυμαστές της.

Σελίν Ντιόν: «Eλπίζουμε να τα καταφέρει» λέει η αδελφή της

Αρκετούς μήνες μετά η αδελφή της Σελίν Ντιόν, Κλοντέτ, «έσπασε τη σιωπή της» και μίλησε για πρώτη φορά για την κατάσταση υγείας της σπουδαίας ερμηνεύτριας.

«Όλοι ευχόμαστε να τα καταφέρει και εκτιμώ την ανησυχία του κόσμου. Δουλεύει σκληρά και είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε», είπε αρχικά, σε μια προσπάθεια να καθησυχάσει το κοινό της τραγουδίστριας.

«Σταματήστε να προσπαθείτε να μας κοροϊδέψετε. Μην λέτε πράγματα που δεν ισχύουν. Την αγαπάμε αρκετά για να μπορούμε να καταλάβουμε και να την αφήσουμε ήσυχη. Αυτή είναι η αληθινή αγάπη», ξεκαθάρισε η Κλονέτ για τα fake news που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα.

Διαβάστε ακόμη: