Η δύσκολη περίοδος για τη Σελίν Ντιόν φαίνεται πως έχει περάσει, αφού η σπουδαία ερμηνεύτρια εμφανίζεται κάθε φορά και πιο ευδιάθετη σε εξόδους της.

Η 55χρονη δεν αφήνει το Σύνδρομο Δυσκίνητου Ανθρώπου με το οποίο έχει διαγνωστεί, να την καταβάλλει. Μετά από δύο δύσκολα χρόνια, χαμογελάει και πάλι. Αυτό δείχνει τουλάχιστον, ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου από αγώνα χόκεϊ, που πήγε να παρακολουθήσει.

Η Σελίν Ντιόν εθεάθη στον αγώνα των Boston Bruins στο TD Garden με τους δίδυμους γιους της, Νέλσον και Έντι, το βράδυ της Πέμπτης 21 Μαρτίου. Όταν ήχησε το τραγούδι «Livin’ on a Prayer» των Bon Jovi, η Ντιόν σηκώθηκε από τη θέση της και άρχισε να χορεύει και να παριστάνει ότι παίζει κιθάρα.

Δείτε το βίντεο

Το παραπάνω βίντεο, στάθηκε αφορμή για τους φαν της, να ελπίζουν ότι η μέρα που θα απολαύσουν την αγαπημένη τους τραγουδίστρια από κοντά, πλησιάζει. Όταν διαγνώστηκε με τη σπάνια, αυτή νευρολογική διαταραχή, που μπορεί να προκαλέσει δυσκαμψία των μυών του κορμού, των χεριών και των ποδιών, η Ντιόν αναγκάστηκε να ακυρώσει τις επερχόμενες τότε, εμφανίσεις της. Ωστόσο, η ίδια δηλώνει σήμερα αποφασισμένη να επιστρέψει στη σκηνή.

Η ανάρτησή της στο Instagram

Σε ανάρτηση που έκανε η ίδια η Ντιόν στο Instagram, την την Παρασκευή 15 Μαρτίου, έγραψε: «Η προσπάθεια να ξεπεράσω αυτή την αυτοάνοση διαταραχή ήταν μια από τις δυσκολότερες εμπειρίες της ζωής μου, αλλά παραμένω αποφασισμένη να επιστρέψω μια μέρα στη σκηνή και να ζήσω μια όσο το δυνατόν πιο φυσιολογική ζωή».

H Nτιόν μοιράστηκε το μήνυμα μαζί με μια φωτογραφία με τον 23χρονο γιο της Ρενέ-Τσαρς Ανζελίλ και τα 13χρονα δίδυμα Έντι και Νέλσον: «Είμαι βαθιά ευγνώμων για την αγάπη και την υποστήριξη από τα παιδιά μου, την οικογένειά μου, την ομάδα μου και όλους εσάς!».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

Η Καναδή ποπ-σταρ μοιράστηκε το μήνυμα προς τιμήν της ημέρας ευαισθητοποίησης για το Σύνδρομο Δυσκίνητου Ανθρώπου, η οποία είναι στις 15 Μαρτίου.

«Θέλω να στείλω την ενθάρρυνση και την υποστήριξή μου σε όλους εκείνους σε όλο τον κόσμο που έχουν επηρεαστεί από το σύνδρομο του δύσκαμπτου ατόμου», συνέχισε η τραγουδίστρια στην ανάρτησή της.

«Θέλω να ξέρετε ότι μπορείτε να τα καταφέρετε! Μπορούμε να τα καταφέρουμε!» κατέληξε, υπογράφοντας: «Με αγάπη, Σελίν».

Σύμφωνα με τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας, το σύνδρομο δυσκίνητου ανθρώπου είναι μια «σπάνια, προοδευτική νευρολογική διαταραχή» που μπορεί να προκαλέσει δυσκαμψία των μυών του κορμού, των χεριών και των ποδιών.

Τον Δεκέμβριο του 2022, η Nτιόν δημοσιοποίησε τη διάγνωσή της και την περιέγραψε τότε ως «ένα πολύ σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο, το οποίο επηρεάζει περίπου έναν στο εκατομμύριο ανθρώπους».