Χωρίς να το επιβεβαιώνουν οι πρωταγωνιστές οι φήμες θέλουν να είναι το νέο καυτό ζευγάρι της Αμερικής. Τα νεα που έρχονται από την άλλη άκρη του Ατλαντικού,  ξεκινήσαν όταν ένας χρήστης του Twitter ομολόγησε πως ενώ δειπνούσε στο αριστοκρατικό γαλλικό μπιστρό «Lucien» στο East Village, άκουσε ένα μέλος του προσωπικού να ενημερώνεται πως η Σελένα επρόκειτο να έρθει στο μαγαζί συνοδευόμενη από τον 31 χρονο μπασκετμπολίστα.

Πολλοί επιβεβαίωσαν τη μαρτυρία, ενώ άλλοι χρήστες των social media αντέδρασαν στη φημολογία του ρομάντσου σχολιάζοντας ότι τους φαίνονται ένα αταίριαστοι. Σε άλλα μηνύματα θαυμαστές του Μπάτλερ εξέφραζαν την απορία τους για τη σχέση αυτή, ενώ οι φαν της Γκόμεζ χαρακτήρισαν τον αστέρα του NBA “άσχημο” με άλλους να αρνούνται να πιστέψουν ότι πρόκειται για πραγματική σχέση ή απλά μια φήμη.

Ο ηγέτης των Χιτ δεν έχει κάποια γνωστή σχέση αυτό το διάστημα και η πασίγνωστη τραγουδίστρια έχει αρκετό καιρό να εμφανίσει κάποιον σύντροφο, με τους δυο τους να φημολογείται ότι έχουν βγει κάποια ραντεβού.

Οι δύο πλευρές δεν επιβεβαιώνουν κάτι, αλλά δεν είναι και εύκολο να κρυφτεί κάτι τέτοιο, με τον Μπάτλερ να είναι ένας ΝΒΑer και με την τραγουδίστρια να έχει τεράστια φήμη, ένα από τα πιο πιστά και μεγάλα fan club παγκοσμίως, ενώ για αρκετό καιρό είχε και την πρώτη θέση, με τους περισσότερους ακόλουθους στο instagram, πριν την περάσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο.