Η Σελένα Γκόμεζ ευχήθηκε χρόνια πολλά στη φίλη της, Τέιλορ Σουίφτ, με μια φωτογραφία στο Instagram την Τετάρτη, η οποία έγινε αμέσως viral.

Στο story που ανέβασε η σταρ και αναδημοσιεύτηκε χιλιάδες φορές στα social media των θαυμαστών των δύο τραγουδιστριών, η Γκόμεζ δίνει ένα φιλί στη Σουίφτ, γράφοντας: «Χρόνια πολλά στη θεά που είναι η @TaylorSwift», προσθέτοντας: «Σ ‘αγαπώ».

Η φιλία των δύο γυναικών ξεκινάει από το 2008, όπου συναντήθηκαν για πρώτη φορά στα βραβεία Kids’ Choice Awards. Γκόμεζ και Σουίφτ υποστήριξαν η μία την άλλη σε χωρισμούς, οικογενειακές τραγωδίες και προσωπικές δυσκολίες.

Η Σουίφτ πάντα εξέφραζε δημόσια τον θαυμασμό της για την Γκόμεζ και τη στήριξε σε δύσκολες στιγμές. Το 2014, όταν η Σελένα διαγνώστηκε με λύκο, η Τέιλορ ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που έτρεξαν κοντά της. Έγραψε μάλιστα ένα τραγούδι για την Γκόμεζ με τίτλο «Bad Blood», το οποίο φημολογείται ότι αφορά τον πρώην σύντροφό της, Τζάστιν Μπίμπερ. Η Γκόμεζ ήταν επίσης εκεί για τη φίλη της, κατά τη διάρκεια των δικών της προσωπικών αγώνων. Το 2016, όταν η Τέιλορ Σουίφτ ενεπλάκη σε μια δημόσια διαμάχη με την Κιμ Καρντάσιαν και τον Κάνιε Γούεστ, η Σελένα Γκόμεζ, ήταν ένας από τους λίγους ανθρώπους που έμειναν στο πλευρό της.

Δείτε το story

Διαβάστε ακόμη: