«Seinfeld», είναι η κωμική σειρά – μύθος που κράτησε 76 εκατομμύρια αμερικανούς τηλεθεατές στο σπίτι.

Κι όμως αυτή η σειρά, που χάρισε απλόχερα γέλιο μέχρι δακρύων, κρύβει μια τραγική αληθινή ιστορία με πρωταγωνιστή τον Φρανκ Σινάτρα και την διάσημη κόρη του Νάνσι.

Είναι η μητέρα όλων των κωμικών σειρών, πάει και τελείωσε.

Η σειρά είχε το όνομα του πρωταγωνιστή Τζέρι Σάινφελντ, του πιο πετυχημένου αμερικανού stand up comedian όλων των εποχών.

Η κωμική σειρά – που προβάλλεται εδώ και μήνες από το Netflix – έχει μια τραγική, αληθινή ιστορία στο φινάλε της.

Στις 14 Μαΐου του 1998, 76 εκατομμύρια αμερικανοί τηλεθεατές (ρεκόρ για τότε) μαζεύτηκαν γύρω από τις τηλεοράσεις τους για να παρακολουθήσουν το τελευταίο επεισόδιο της κωμικής σειράς, έπειτα από εννέα σεζόν στο NBC.

Είχαν περάσει εννιά ολόκληρα χρόνια από τότε που άρχισαν να ακολουθούν φανατικά τον Τζέρι, τον Τζορτζ, την Ιλέιν και τον Κρέιμερ στις τρελές τους ιστορίες και τώρα έφτανε το τέλος.

Εκείνο το βράδυ – λέγεται – οι δρόμοι στις μεγάλες πολιτείες των ΗΠΑ ήταν σχεδόν άδειοι.

Όλοι είχαν συντονιστεί στο φινάλε του «Seinfeld» και την τηλεοπτική αυλαία των τεσσάρων Νεοϋορκέζων.

Ένας άνθρωπος που κλείστηκε στο σπίτι του και απορροφήθηκε από την Μικρή Οθόνη ήταν και η Νάνσι Σινάτρα, η μεγαλύτερη κόρη του διάσημου Φράνκι, του Φρανκ Σινάτρα.

Η Νάνσι Σινάτρα που είχε τραγουδήσει το «These Boots Are Made for Walkin» και είχε περάσει στην Ιστορία.

Εκείνη τη νύχτα που προβλήθηκε το φινάλε της δημοφιλούς σειράς, ο τραγουδιστής που σημάδεψε μια γενιά ολόκληρη, από τη μια μεριά του κόσμου μέχρι την άλλη, με τις ερμηνείες του, ο Φρανκ Σινάτρα, υπέστη καρδιακή προσβολή· βρισκόταν στο σπίτι του στο Λος Άντζελες και η κλήση στο 911 για βοήθεια έγινε περίπου στα μισά του τελευταίου επεισοδίου της σειράς.

Το ασθενοφόρο έφτασε στο σπίτι του Σινάτρα μέσα σε λίγα λεπτά.

Seinfeld: Η κωμική σειρά – μύθος κρύβει μια τραγική ιστορία με πρωταγωνιστή τον Σινάτρα

«I’m losing» και My way…

Ο Σινάτρα διακομίστηκε στο νοσοκομείο Cedars-Sinai στο Λος Άντζελες, όπου η Μπάρμπαρα, η τέταρτη σύζυγός του έσπευσε στο προσκέφαλό του.

Ο Τόνι Οπεντισάνο, ο μάνατζερ του Σινάτρα, δήλωσε αργότερα ότι ο δημοφιλής ερμηνευτής δεν φοβήθηκε ούτε πανικοβλήθηκε στο κρεβάτι του νοσοκομείου.

Είπε ότι ο Σινάτρα είχε καταλάβει ότι έφτανε στο τέλος του. Τα τελευταία του λόγια ήταν «I’m losing» και ξεψύχησε εκείνο το βράδυ. Ο Φρανκ Σινάτρα ήταν 82 χρονών.

Η μεγαλύτερη κόρη του Σινάτρα, η επίσης διάσημη Νάνσυ, σχεδίαζε να επισκεφτεί τον πατέρα της στο σπίτι του εκείνο το βράδυ.

Οι δυο τους ζούσαν μόλις πέντε τετράγωνα ο ένας από τον άλλο. Ωστόσο, η Νάνσυ δεν πήγε ποτέ στο σπίτι του μυθικού πατέρα της.

Η Νάνσι ήταν ανάμεσα στους 76 εκατομμύρια αμερικανούς τηλεθεατές που περίμεναν με αγωνία να δουν το τέλος της κωμικής σειράς Seinfeld· αυτό ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής της.

Η Νάνσυ δεν έμαθε για την καρδιακή προσβολή του αγαπημένου πατέρα της παρά μόνο μετά τον θάνατο του· δεν πρόλαβε να τον δει για τελευταία φορά και να τον αποχαιρετήσει και όλα αυτά επειδή ήταν συντονισμένη στο NBC και είχε κλείσει τα τηλέφωνα για να μην την ενοχλήσει οποιοσδήποτε!

Η απώλεια του πατέρα της επιβάρυνε την ψυχολογία της Νάνσυ, που έλεγε και ξανάλεγε πως είχε μετανιώσει που έκλεισε εκείνο το βράδυ το τηλέφωνο:

«Τώρα, ξέρω ότι για να ζήσεις μια ευτυχισμένη ζωή, υποτίθεται ότι πρέπει να αφήσεις τις τύψεις σου και να προχωρήσεις, αλλά ήμουν πέντε λεπτά με τα πόδια από το σπίτι του και ενώ εγώ έβλεπα τηλεόραση, ο πατέρας μου πέθαινε. Αυτό είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ, πόσο μάλλον να το συγχωρήσω στον εαυτό μου».