Συνέχεια στην «κόντρα» που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες ανάμεσα στον ίδιο και τον Φώτη Σεργουλόπουλο έδωσε ο Μάρκος Σεφερλής.

Μετά την πρώτη του -αρκετά «αιχμηρή»- απάντηση μέσω Instagram στον παρουσιαστή της ΕΡΤ, ο Μάρκος Σεφερλής επανήλθε τα ξημερώματα της Τρίτης, 10/09, «ανεβάζοντας» δύο βίντεο με πρωταγωνιστή τον Φώτη Σεργουλόπουλο, σε παλαιότερες τηλεοπτικές του εμφανίσεις.

«Εδώ ο Φώτης Σεργουλόπουλος “κοροϊδεύει” ένα μικρό παιδί, τον Χρήστο Σαντικάι! Αυτό το μικρό παιδί δεν στεναχωριότανε τότε;», έγραψε στη λεζάντα της πρώτης του ανάρτησης ο Μάρκος Σεφερλής, δημοσιεύοντας το σχετικό βίντεο.

«Εδώ ο Φώτης Σεργουλόπουλος “κοροϊδεύει” τους Κύπριους! Οι Κύπριοι δεν στεναχωριούνταν τότε;», σημείωσε ο ίδιος στο δεύτερο σχετικό clip που «ανέβασε».

Υπενθυμίζεται ότι η «κόντρα» ανάμεσα στους δύο ξεκίνησε όταν ο Φώτης Σεργουλόπουλος ανέφερε, μεταξύ άλλων, στον «αέρα» της εκπομπής του ότι «Το Δελφινάριο δεν είναι μία αρένα, ένα Κολοσσαίο που βάζεις θηρία να τρώνε ανθρώπους», προσθέτοντας ότι ο Μάρκος Σεφερλής, χωρίς να τον κατονομάσει, «σατιρίζει κάποιες ομάδες ανθρώπων που στεναχωριούνται».

Τα παραπάνω ήταν το σχόλιο του παρουσιαστή στις αντιδράσεις που υπήρξαν προ ημερών στα social media, με αφορμή την τελευταία παράσταση του Μάρκου Σεφερλή με τίτλο «20 χρόνια Δελφινάριο». Στην εν λόγω παράσταση, ο ηθοποιός, σε ένα από τα σκετς του, σατιρίζει το Nemo, τον non binary νικητή της Eurovision 2024, με τους επικριτές του να κάνουν λόγο για ομοφοβικό παραλήρημα.

Ο Μάρκος Σεφερλής αποφάσισε να απαντήσει στην παραπάνω αναφορά του Φώτη Σεργουλόπουλου δημοσιεύοντας ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου ο ίδιος λέει, μεταξύ άλλων: «Φώτη μου, και τα πλατό της κρατικής τηλεόρασης, που πληρώνονται από τον Έλληνα φορολογούμενο, δεν είναι αρένα για να μπορείς εσύ να κατασπαράζεις συναδέλφους σου, θεατρικές παραστάσεις αλλά και το κοινό που βλέπει αυτές τις παραστάσεις επειδή δεν συμφωνούν με την άποψή σου.

Το Δελφινάριο είναι θέατρο και κάνει σάτιρα. Αυτή τη σάτιρα που έρχονται κάθε χρόνο χιλιάδες θεατές, τη βλέπουν και γελάνε με την ψυχή τους. Και επειδή είσαι και ηθοποιός ξέρεις πώς γίνεται η σάτιρα από αρχαιοτάτων χρόνων.

Γι’ αυτό κάνε εσύ τη δουλίτσα σου, να κάνω και εγώ τη δική μου δουλειά, που κάνω με επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια. Την οποία, βέβαια, ποτέ δεν έχεις δει, αλλά, παρ’ όλα αυτά, έχεις άποψη. Τα συμπεράσματα δικά σας».

 

Διαβάστε ακόμη: