search

ΚΟΣΜΟΣ

Σε συζητήσεις με πιθανούς εταίρους στην Κίνα η Blizzard μετά τη δρομολογημένη λήξη της συνεργασίας της με την NetEase

Η Blizzard δήλωσε τον περασμένο μήνα ότι θα διακόψει τις υπηρεσίες για το World of Warcraft και άλλα παιχνίδια στην Κίνα από τον Ιανουάριο του 2023.

Blizzard Entertainment NetEase

Σε συζητήσεις με πιθανούς εταίρους βρίσκεται η Blizzard Entertainment  προκειμένου να συνέχιση την προσφορά του δημοφιλούς online RPG World of Warcraft στην Κίνα, καθώς η συνεργασία της με τον κινεζικό γίγαντα τυχερών παιχνιδιών NetEase έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί.

Η εταιρεία «διαπραγματεύεται αυτήν τη στιγμή με ορισμένους νέους πιθανούς συνεργάτες διανομής στον τομέα των εθνικών υπηρεσιών», δήλωσε ο John Hight, γενικός διευθυντής του franchise Warcraft, σύμφωνα με μια μεταφρασμένη μέσω Google επιστολής της εταιρίας που δημοσιεύτηκε την Τρίτη από την Blizzard στην κινεζική πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Weibo.

«Αυτή η διαδικασία θα συνεχιστεί μέχρι να βρούμε μια κατάλληλη λύση».

Η Blizzard δήλωσε τον περασμένο μήνα ότι θα διακόψει τις υπηρεσίες για το World of Warcraft και άλλα παιχνίδια στην Κίνα από τον Ιανουάριο του 2023, αφού δεν κατάφερε να ανανεώσει το συμβόλαιό της με τη NetEase.

Η συμφωνία, που υπογράφηκε για πρώτη φορά τον Αύγουστο του 2008, επέτρεψε στη Blizzard να προσφέρει το World of Warcraft στη χώρα, όπου έκτοτε έγινε εξαιρετικά δημοφιλής.

World of Warcraft

Το World of Warcraft είναι ένα μαζικό διαδικτυακό RPG παιχνίδι για πολλούς παίκτες οι οποίοι χρησιμοποιώντας τους χαρακτήρες τους ξεκινούν διάφορες αποστολές και να πολεμούν τέρατα.

Οι Κινέζοι παίκτες ανησυχούν ότι τα δεδομένα του παιχνιδιού τους θα διαγραφούν μόλις λήξει η σχέση της Blizzard με το NetEase.

Σε μια προσπάθεια να τους καθησυχάσει την Τρίτη, ο γενικός διευθυντής του franchise του Warcraft δήλωσε,

«Η ομάδα του «World of Warcraft» εργάζεται σκληρά για να αναπτύξει μια δυνατότητα που σας επιτρέπει να μεταφέρετε τους χαρακτήρες του παιχνιδιού σας, τα στηρίγματα και τους Azerites [ένα νόμισμα εντός του παιχνιδιού] πριν από το παιχνίδι κλείσει στις 23 Ιανουαρίου».

Διαβάστε ακόμη: