Τρεις τραυματίες

Ο γνωστός τραγουδιστής Justin Bieber διοργάνωσε afterparty στο Λος Άντζελες. Δυστυχώς τα πράγματα πήραν άλλη τροπή και το πάρτυ μεταμορφώθηκε σε πεδίο μάχης. Σύμφωνα με τις αρχές, τρία άτομα πυροβολήθηκαν, ο ένας εκ των οποίων ήταν ο γνωστός ράπερ, Kodak Black. 

Μετά την παράσταση του Bieber στο Super Bowl Weekend στο Pacific Design Center στο Δυτικό Χόλιγουντ, πολλές διασημότητες μεταξύ των οποίων οι ράπερ Kodak Black, Lil Baby και Gunna, πήγαν στο δημοφιλές εστιατόριο The Nice Guy.

Ο Bieber και η σύζυγός του Hailey Baldwin, ο Drake, η Khloe Kardashian, η Kendall Jenner, o Leonardo DiCaprio και ο Tobey Maguire ήταν επίσης μεταξύ των διασημοτήτων που πήγαν στο afterparty.

Ο άγριος τσακωμός

Περίπου κατά τις 2:45, ξέσπασε καυγάς στο πεζοδρόμιο έξω από το εστιατόριο. Σε επεξεργασμένο βίντεο που δημοσίευσε το TMZ, φαίνεται ότι ακολούθησαν 10 πυροβολισμοί καθώς οι άνθρωποι συνέχισαν να τσακώνονται στο δρόμο.

Το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες επιβεβαίωσε ότι τρία άτομα, ένας 19χρονος άνδρας, ένας 60χρονος και ένας 24χρονος, τραυματίστηκαν αφού χτυπήθηκαν από τα πυρά. Και οι τρεις εισήχθησαν στο κοντινότερο νοσοκομείο. Η υγεία τους δεν διατρέχει κίνδυνο. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συλλήψεις. Οι εικόνες που δημοσιεύτηκαν δείχνουν τον Bieber και τη σύζυγό του, Hailey, να φεύγουν από το εστιατόριο μετά τον πυροβολισμό και να μπαίνουν σε βαν συνοδευόμενοι από την αστυνομία.

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε στο ABC ότι οι αξιωματικοί του εξέταζαν μια Ferrari αξίας 700.000 δολαρίων που βρισκόταν στο σημείο και πιστεύεται ότι είχε σχέση με τον πυροβολισμό.

Kodak Black

Το μαύρο ποινικό μητρώο του ράπερ

Ο Kodak Black έχει βεβαρημένο ποινικό μητρώο, και η καριέρα του έχει σημαδευτεί από δημόσιες διαμάχες και νομικά ζητήματα. Τα νομικά του προβλήματα ξεκίνησαν στο γυμνάσιο και αυξήθηκαν στα τέλη της δεκαετίας του 2010. Το 2019, συνελήφθη για κατοχή όπλων και καταδικάστηκε σε σχεδόν τέσσερα χρόνια σε ομοσπονδιακή φυλάκιση. Η ποινή του άλλαξε από τον Πρόεδρο, Donald Trump, το 2021. Ενώ ήταν φυλακισμένος, κυκλοφόρησε το τρίτο στούντιο άλμπουμ του, Bill Israel (2020).

Justin Bieber: Στη Μύκονο με τη σύζυγό του Hailey