Ακόμα ένα σόου, αυτή τη φορά στο εθνικό συνέδριο των Ρεπουμπλικανών στο Μιλγουόκι, έδωσε ο θρύλος του WWE και πρώην παλαιστής Χαλκ Χόγκαν.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του αποθέωσε τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και μάλιστα αναφέρθηκε στην απόπειρα δολοφονίας, θυμήθηκε τα παλιά.

Τι έκανε ο Χαλκ Χόγκαν; Έσκισε τη μπλούζα του, όπως έκανε κάθε φορά που έμπαινε στο ρινγκ για να παλέψει. «Τραμπ, Βανς», έγραφε η φανέλα, μέσα από την σκισμένη μπλούζα του Χαλκ Χόγκαν.

«Όταν ήρθα εδώ απόψε υπήρχε τόση πολλή ενέργεια σε αυτό το δωμάτιο. Σκέφτηκα ότι ίσως ήμουν στο Madison Square Garden και ετοιμαζόμουν να κερδίσω άλλον έναν παγκόσμιο τίτλο», είπε ο χαρακτηριστικά παλαιστής.

Χαλκ Χόγκαν: Σόου για τον Τραμπ

Την ίδια ώρα το κοινό στο Μιλγουόκι παραληρούσε και φώναζε «USA».

«Στο τέλος της ημέρας με τον αρχηγό μας εκεί πάνω, τον μονομάχο, θα ενώσουμε τις ΗΠΑ ξανά. Ο Τραμπ θα φέρει τη χώρα ξανά στον ίσιο δρόμο», τόνισε μεταξύ άλλων ο γνωστός σόουμαν.

«Προσπάθησαν να σκοτώσουν τον επόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ. Φτάνει πια», είπε επίσης ο Χόγκαν που αποκάλεσε τον Τραμπ «πραγματικό Αμερικανό ήρωα».

Ο Χαλκ Χόγκαν υπογράμμισε ότι ως άνθρωπος του θεάματος προσπάθησε να μείνει μακριά από την πολιτική, αλλά όπως είπε «δεν μπορεί πλέον να μείνει σιωπηλός» μετά τη θητεία του Μπάιντεν και την απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ.

Διαβάστε ακόμη: