Η Gazzetta dello Sport με σημερινό της άρθρο υποστηρίζει ότι η Μίλαν είναι σε «πόλεμο» με τον διάσημο ατζέντη Μίνο Ραϊόλα εξαιτίας της μεταγραφής του Ντοναρούμα στην Παρί. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Ιταλός μάνατζερ ώθησε τον διεθνή τερματοφύλακα να μετακομίσει στο Παρίσι, κάτι που έχει εξοργίσει τη διοίκηση της Μίλαν.

Στο μεταξύ ορισμένοι παίκτες της Μίλαν (Ρομανιόλι, Ιμπραΐμοβιτς και άλλοι) εκπροσωπούνται από τον 54χρονο ατζέντη. Επομένως, σύμφωνα με το δημοσίευμα, αυτοί οι παίκτες θα έπρεπε μόνοι τους να διαπραγματευτούν για τα συμβόλαιά τους με τον ιταλικό σύλλογο.

Η Μίλαν διέψευσε κατηγορηματικά το δημοσίευμα

Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα, η Μίλαν τοποθετήθηκε επί του θέματος και διέψευσε το δημοσίευμα. Συγκεκριμένα, αρνήθηκε ότι έχει σταματήσει να συνεργάζεται με τον Ραϊόλα ή οποιονδήποτε άλλο ατζέντη.

«Με αφορμή το άρθρο που δημοσιεύτηκε σήμερα από την Gazzetta dello Sport με τίτλο «Η Μίλαν αποβάλλει τον Ραϊόλα», η Μίλαν θα ήθελε να διευκρινίσει ότι ο σύλλογος διατηρεί επαγγελματική σχέση με όλους τους ατζέντηδες, χωρίς επιφυλάξεις».