Σε κωματώδη κατάσταση νοσηλεύεται η πορνοστάρ Emily Willis, δίνοντας μάχη για τη ζωή της, αφού βρέθηκε αναίσθητη σε κέντρο αποτοξίνωσης στο Μαλιμπού, όπου νοσηλευόταν για εθισμό, σύμφωνα με την οικογένειά της.

Η 25χρονη πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Litzy Lara Banulos, βρισκόταν στο κέντρο αποτοξίνωσης για οκτώ ημέρες όταν υπέστη καρδιακή ανακοπή στις 5 Φεβρουαρίου, δήλωσε ο πατριός της, Michael Willis, στο TMZ.

Η Willis μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο στο Thousand Oaks της Καλιφόρνια, όπου παραμένει σε κώμα και σε αναπνευστήρα.

Αν και η κατάστασή της έχει σταθεροποιηθεί, η οικογένεια προετοιμάζεται για το χειρότερο, δήλωσε ο πατριός της. “Η Emily παραμένει σε φυτικό κώμα και δίνει μάχη για τη ζωή της“, δήλωσε ο αδελφός της, που επίσης ονομάζεται Μάικλ, σε μια ενημέρωση σε έναν διαδικτυακό έρανο.

“Είμαστε στο πλευρό της καθώς προσπαθεί σιγά σιγά να αναρρώσει, αλλά θα είναι ένα δύσκολο ταξίδι μπροστά μας”, πρόσθεσε.

Ενώ οι αρχικές αναφορές έδειχναν ότι η νεαρή πορνοστάρ είχε λάβει υπερβολική δόση ναρκωτικών, η οικογένειά της τις διέψευσε αφού και η πρώιμη τοξικολογική έκθεση βγήκε αρνητική. “Η Emily λάμβανε τη θεραπεία και τη βοήθεια που χρειαζόταν τη στιγμή του περιστατικού για να ξεπεράσει τους αγώνες της”, ανέφερε η οικογένειά της.

“Αποσύρθηκε από τη βιομηχανία ταινιών ενηλίκων πριν από σχεδόν δύο χρόνια και φιλοδοξούσε να πετύχει σε άλλους τομείς της ψυχαγωγίας. Όσοι συνεργάστηκαν μαζί της στη νέα της επαγγελματική πορεία γνώριζαν ότι είχε τις δυνατότητες να πετύχει τα όνειρά της”, πρόσθεσαν.

Διαβάστε ακόμη: