Στην πώληση του πολυτελούς ξενοδοχειακού συγκροτήματος που ανεγείρει σε κοινοπραξία με την London Regional Properties σε έκταση 100 στρεμμάτων δυτικά από την παραλία Καλό Λιβάδι, προχώρησε χθες η Intradevelopment!

Πρόκειται για τουριστική επένδυση 100 εκατ. ευρώ που αναπτύσσει η Intradevelopment στο Καλό Λειδάδι, την οποία κατασκευάζει η Ιντρακάτ και αφορά πολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα που θα λειτουργήσει στις αρχές του 2022 και περιλαμβάνει 72 σουίτες και 12 βίλες που θα διατίθενται προς ενοικίαση ή πώληση και οι οποίες έχουν πρόσβαση σε ιδιωτική παραλία!

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι η Intradevelopment, συμφερόντων της επιχειρηματικής οικογένειας Σ. Κόκκαλη, πούλησε την ξενοδοχειακή επένδυση σε μεγάλο ρωσικό επιχειρηματικό όμιλο, (πίσω από τον οποίο φέρεται να εμπλέκεται και ο Ρώσος μεγιστάνας και ιδιοκτήτης της Τσέλσι Ρομάν Αμπράμοβιτς) με καθαρό κέρδος περίπου 25 εκατ. ευρώ, ενώ παράλληλα στα ταμεία της Intracom holdings θα εισρεύσουν περίπου 33 εκατ. ευρώ σε μετρητά!

Έγκυροι κύκλοι αναφέρουν ότι στην εξαγορά του ξενοδοχειακού συγκροτήματος, πέραν του ρωσικού ομίλου εμπλέκεται και ο γνωστός Έλληνας επιχειρηματίας Πέτρος Στάθης, γνωστός παλαιότερα και από την συμμετοχή του στην ΠΑΕ ΑΕΚ, ο οποίος δραστηριοποιείται σε μεγάλο φάσμα δραστηριοτήτων σε Μαυροβούνιο, Σερβία και εσχάτως στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα όπου σχετικά πρόσφατα ανέπτυξε το Nammos Dubai μαζί με τον Ζαννή Φραντζέσκο και τον Αιγύπτιο συνέταιρο του Σάμι!

Κατά τις ίδιες πηγές, το σύνολο της ξενοδοχειακής επένδυσης στο Καλό Λιβάδι θα τεθεί υπό την διαχείριση του παγκόσμιου φήμης Aman Resorts!