search

AREA 51

ΣΔΟΕ και ξέπλυμα «ξετινάζουν» προβεβλημένο επιχειρηματία της «αρπαχτής» και του μαύρου χρήματος που ήταν «μέσα σε όλα τα κόλπα» και πούλαγε «φύκια για μεταξωτές κορδέλες»!

Ο grand maitre (λαμόγιο - νταραβεριτζής της χειρίστης υποστάθμης) των ανώνυμων επιστολών προς τις Αρχές (ΣΔΟΕ, ξέπλυμα κλπ), έπεσε μέσα στο λάκο που έσκαβε…

Το κερδοσκοπικό πάρτι που έστησαν οι μεγάλες διατροφικές αλυσίδες συνεχίζεται με την Επιτροπή Ανταγωνισμού να παραμένει άφαντη.

Υπάρχει ένας, τρόπος του λέγειν, επιχειρηματίας, ο οποίος εσχάτως παριστάνει τον νταραβεριτζή, κοινώς «όλα τα σφάζει και όλα τα μαχαιρώνει»!

Και μεταξύ άλλων έχει αναγάγει σε επιστήμη την συγγραφή ανώνυμων επιστολών – καταγγελιών προς την Επιτροπή για το ξέπλυμα, αλλά και τον ΣΔΟΕ προκειμένου να προκαλέσει ελέγχους «ανεπιθύμητων προσώπων» από την ανεξάρτητη Αρχή και τους φορολογικούς ελεγκτικούς μηχανισμούς!

Βεβαίως μέσα στην αμετροέπεια και την ημιμάθεια του λησμόνησε τη σοφή – πλέον- λαϊκή ρήση «Όποιος σκάβει το λάκκο του άλλου, πέφτει ο ίδιος μέσα» (από το βιβλίο Αγίου Νικολάου Βελιμίροβιτς: Δεν φτάνει μόνο η πίστη…)!

Κάπως έτσι, ο επιχειρηματίας – νταραβεριτζής που φέρεται να σχετίζεται και με ΜΜΕ του περιθωρίου, βρίσκεται την ώρα τούτη από … (ανωνύμως) καταγγέλλων, … ελεγχόμενος!!!

Απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν πως στα χέρια της αρμόδιας Αρχής εμφανίστηκε πλήθος στοιχείων με ύποπτες δραστηριότητες και μυστηριώδεις κινήσεις κεφαλαίων μέσα από τραπεζικούς λογαριασμούς, που δεν δικαιολογούνται ούτε είναι σαφής η προέλευση τους! Αχυράνθρωποι, εταιρίες μαϊμού, αλισβερίσια με Κύπρο και άλλα πολλά!

Η διδακτική αυτή ιστορία παρουσιάζει δημοσιογραφικό – και όχι μόνο- ενδιαφέρον!

Διαβάστε περισσότερα