Ευχάριστα είναι τα νέα για την ηθοποιό του Χόλιγουντ Scarlett Johansson, η οποία είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της.

Η απουσία της γνωστής ηθοποιού σε σημαντικά events και συνεντεύξεις για την προώθηση της νέας της ταινίας «Black Widow» έκανε πολλούς να αναρωτηθούν αν… έκρυβε κάτι.

Σύμφωνα λοιπόν, με πληροφορίες, ο λόγος που την απομάκρυνε από τις δημόσιες εμφανίσεις είναι η προχωρημένη εγκυμοσύνη της, που δεν της επέτρεψε να συμμετέχει σε δραστηριότητες που αφορούσαν την προώθηση της ταινίας της.

«Η Scarlett θα γεννήσει σύντομα, ξέρω πως εκείνη και ο Colin είναι ενθουσιασμένοι», δήλωσε μια πηγή. Όπως φαίνεται, η ηθοποιός ήθελε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της καθώς δεν της αρέσει η προσωπική της ζωή να γίνεται θέμα συζήτησης.

Τις τελευταίες ώρες όμως, τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση της δεύτερης εγκυμοσύνης της διάσημης ηθοποιού. «Είναι έγκυος αλλά θέλει να το κρατήσει σε χαμηλούς τόνους», προσέθεσε η πηγή.

Σημειώνεται πως η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Black Widow» έχει ακόμη μια κόρη 6 ετών από τον πρώην σύζυγό της, Romain Dauriac ενώ αυτό θα είναι το πρώτο της παιδί με τον τωρινό της σύζυγο, Colin Jost, με τον οποίο παντρεύτηκαν τον περασμένο Οκτώβρη.

Θυμίζουμε πως η Χολιγουντιανή σταρ, Σκάρλετ Γιόχανσον, επιστρέφει ως «Black Widow» για τελευταία φορά, όπως ανακοίνωσε και η ίδια σε συνέντευξή της.

Μιλώντας στο Good Morning America του ABC, η ηθοποιός αποκάλυψε πως, μετά από 11 χρόνια, ετοιμάζεται να κρεμάσει το κοστούμι της Black Widow.

«Νομίζω πως είναι γλυκόπικρο. Είχα μια απίστευτη δεκαετία δουλεύοντας με την οικογένεια της Marvel. Θα μου λείψει που δεν θα τους βλέπω κάθε 18 μήνες ή κάθε δύο χρόνια, σαν αυτές τις στιγμές που πάντα ανυπομονούσα να έρθουν», ανέφερε αρχικά.

«Αλλά αισθάνομαι ειλικρινά υπερήφανη για αυτή την ταινία και νομίζω πως είναι υπέροχο που αποχωρώ την καλύτερη στιγμή. Αυτή η ταινία είναι τόσο διαφορετική από οποιαδήποτε άλλη ταινία της Marvel που έχουμε κάνει μέχρι τώρα, οπότε ναι, όπως είπα, είναι γλυκόπικρο», προσέθεσε η Σκάρλετ Γιόχανσον, το όνομα της οποίας συνδέθηκε με εκείνο της «Μαύρης Χήρας».