Η 47χρονη Σαρλίζ Θερόν, της οποίας το υιοθετημένο παιδί Τζάκσον, γεννήθηκε αγόρι αλλά ταυτοποιείται ως γυναίκα προειδοποίησε στον τηλεμαραθώνιο «Drag isn’t Dangerous», ότι όποιος τολμήσει να τις πειράξει θα έχει να κάνει με εκείνη.

Η Σαρλίζ Θερόν αντιδρά στους νόμους που επιχειρούν να εμποδίσουν τα παιδιά από το να παρακολουθούν drag shows.

«Σας αγαπάμε drag queens! Είμαστε στο πλευρό σας, και σας προσέχουμε, και θα γαμ@@σω οποιονδήποτε επιχειρήσει, για παράδειγμα, να τα βάλει μαζί σας.

»Με κάθε σοβαρότητα, υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που πληγώνουν και πραγματικά, σκοτώνουν τα παιδιά μας, και όλοι ξέρουμε για τι μιλάω αυτή τη στιγμή… αν έχετε δει ποτέ μία drag queen να κάνει lip sync, αυτό και μόνο σε κάνει πιο ευτυχισμένο, σε κάνει να αγαπάς περισσότερο. Σε κάνει καλύτερο άνθρωπο».

Σαρλίζ Θερόν : Θα γα@@σω όποιον τολμήσει να πειράξει τις drag queens

«Άντε γα@@@τε, αν μπορούσα να κάνω μία πτώση θανάτου τώρα θα την έκανα, αλλά μάλλον θα σπάσω τον γοφό μου» πρόσθεσε.

Η Σαρλίζ Θερόν κάλεσε επίσης τους θεατές να υποστηρίξουν «όλες τις σπουδαίες οργανώσεις που υπάρχουν εκεί έξω» συμβάλλοντας ώστε να εξαφανιστούν «όλες αυτές οι ανοησίες όπως θα έπρεπε».

Έκανε λόγο δε, για «απίστευτα ανόητες πολιτικές».

Η Σαρλίζ Θερόν συμμετείχε στην εκδήλωση «Drag isn’t Dangerous» με drag acts από τις Bob the Drag Queen, Divina De Campo και Jinkx Monsoon.

Στην ίδια εκδήλωση συμμετείχαν και η Elizabeth Banks, η Margaret Cho, η Whitney Cummings, η Marcia Gay Harden, Melissa McCarthy, Kelly Osbourne, Amy Schumer, Sarah Silverman και Ali Wong.

Νομοσχέδια για την απαγόρευση των drag shows έχουν ήδη εισαχθεί σε τουλάχιστον 15 πολιτείες των ΗΠΑ, από το Τενεσί μέχρι το Κεντάκι, το Τέξας και το Μιζούρι.

Η Σαρλίζ Θερόν παράλληλα, αποκάλυψε για το παιδί της ότι δήλωσε για πρώτη φορά ότι «δεν ήταν αγόρι» όταν ήταν μόλις τριών ετών.

Είπε στην DailyMail σχετικά με την ταυτότητα φύλου του Τζάκσον και τον αυτοπροσδιορισμό του ως γυναίκα πως «Ναι, νόμιζα ότι ήταν και αγόρι μέχρι που με κοίταξε όταν ήταν τριών χρονών και είπε: «Δεν είμαι αγόρι!. Οπότε ορίστε! Έχω δύο όμορφες κόρες που, όπως κάθε γονιός, θέλω να προστατεύσω και θέλω να τις δω να θριαμβεύουν».

Διαβάστε περισσότερα