Η Σαρλίζ Θερόν απάντησε σε ορισμένους φαν που υποστηρίζουν ότι έχει κάνει κάποια αισθητική επέμβαση στο πρόσωπό της.

«Ο κόσμος νομίζει ότι έχω κάνει λίφτινγκ», δήλωσε η 48χρονη ηθοποιός στο περιοδικό «Allure» σε συνέντευξή της που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή, 18 Αυγούστου.

«Λένε: “Τι έκανε στο πρόσωπό της;”. Εγώ λέω: “Σκύ**, απλά γερνάω! Δεν σημαίνει ότι έκανα κακή πλαστική χειρουργική. Απλά αυτό συμβαίνει”», ανέφερε η ηθοποιός.

Η πρωταγωνίστρια του «Fast X», η οποία ξεκίνησε την καριέρα της στο Χόλιγουντ στα τέλη της δεκαετίας του ’90, αποκάλυψε ότι αποδέχεται με χαρά τη φυσική της εμφάνιση, παρά την πίεση που υπάρχει να φαίνεται πάντα για πάντα νέα.

«Το πρόσωπό μου αλλάζει και μου αρέσει που το πρόσωπό μου αλλάζει και γερνάει», πρόσθεσε, ενώ δήλωσε ότι απεχθάνεται το διπλό πρότυπο  ότι «οι άνδρες γερνούν σαν τα καλά κρασιά και οι γυναίκες σαν τα κομμένα λουλούδια».

«Απεχθάνομαι αυτή την αντίληψη και θέλω να την καταπολεμήσω, αλλά πιστεύω επίσης ότι οι γυναίκες θέλουν να γερνούν με τον τρόπο που τους φαίνεται σωστός. Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε λίγο πιο ενσυναισθητικοί στο πώς όλοι μας διανύουμε το ταξίδι μας» είπε.

 

Η Νοτιοαφρικανή ηθοποιός εξήγησε περαιτέρω ότι δεν θα υποβληθεί πλέον σε κάποια δραματική σωματική μεταμόρφωση για έναν κινηματογραφικό ρόλο, όπως έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν.

«Ποτέ, μα ποτέ δεν θα ξανακάνω μια ταινία και θα πω, “Ναι, θα πάρω 40 κιλά”. Δεν θα το ξανακάνω ποτέ, γιατί δεν μπορείς να τα βγάλεις», δήλωσε η διάσημη ηθοποιός.

«Όταν ήμουν 27 ετών, έκανα το “Monster”. Έχασα 30 κιλά, πάρα πολύ γρήγορα. Έχασα τρία γεύματα και επέστρεψα στο φυσιολογικό μου βάρος».

«Monster»

Αλλά η Θερόν δεν μπόρεσε να χάσει τα κιλά τόσο γρήγορα, όταν πήρε ξανά βάρος στα 43 της για το ρόλο της στην ταινία «Tully» του 2018.

«Τηλεφώνησα στον γιατρό μου και του είπα: “Νομίζω ότι πεθαίνω γιατί δεν μπορώ να χάσω αυτό το βάρος”. Και μου είπε: “Είσαι πάνω από 40. Ηρέμησε. Ο μεταβολισμός σου δεν είναι όπως ήταν”. Κανείς δεν θέλει να το ακούσει αυτό», είπε στο τέλος η Θερόν.

Διαβάστε ακόμη: