Ο Τζιμπρίλ Σισέ κατήγγειλε ρατσιστική επίθεσε σε παιδί που αγωνιζόταν στον αγώνα της ομάδας κάτω την 16 της Λίβερπουλ απέναντι στην Γιουβέντους. Ο γιος του Γάλλου παλαίμαχου επιθετικού αγωνίζεται στην ακαδημία των Άγγλων.

Σε μήνυμα που ανέβασε στα social media, ο Τζιμπρίλ Σισέ κατήγγειλε την ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε ένα παιδί κατά τη διάρκεια αγώνα U16 μεταξύ Γιουβέντους και Λίβερπουλ, στο τουρνουά στο Saltzburg Trophy

Συγκεκριμένα, νεαρός παίκτης της ιταλικής ομάδας αποκάλεσε αντίπαλο παιδί, συμπαίκτη του γιου του παλαίμαχου επιθετικού της Λίβερπουλ, «νέγρο» με τον Γάλλο να ζητά από τη «βέκια σινιόρα» να λάβει μέτρα.

Η «Gazzetta dello Sport» διευκρινίζει ότι η ενέργεια έγινε στο φινάλε του αγώνα, ενώ το tuttojuve.com αναφέρει πως οι παίκτες της Λίβερπουλ αρνήθηκαν να δώσουν τα χέρια στους αντιπάλους τους.

«Γιουβέντους καλύτερα να κάνεις κάτι ΤΩΡΑ. Αυτό δεν είναι αποδεκτό», σχολίασε χαρακτηριστικά στα social media ο Τζιμπρίλ Σισέ, για να συνεχίσει λέγοντας: «Ως εδώ. Κατά τη διάρκεια του αγώνα της Λίβερπουλ εναντίον της Γιουβέντους U16 (εκεί παίζει ο γιος μου) ένα παιδί από τη Γιουβέντους αποκάλεσε ένα άλλο από τη Λίβερπουλ «νέγρο». Το staff της Λίβερπουλ έπρεπε να σταματήσει το παιχνίδι. Γιουβέντους, τι θα κάνεις τώρα; Είναι κρίμα. Ένα 15χρονο παιδί. Η Γιουβέντους πρέπει να ενεργήσει αποφασιστικά και τώρα είναι κρίμα».

Διαβάστε ακόμη: